- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
ne yedin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzeko'da aynı maç içinde hayalet gibi ön alanda Trabzon pas yaparken Tadic-Dzeko güzel yerden izliyorlar.
Kuru baklava sen?ne yedin
İsmail ilk yarıdan çift sarıdan atilmaliydiGordugum en yanli yonetimlerden biri olabilir.
1- TS'nin sayilmayan ilk golu tertemiz.
2- Fb'nin ilk penaltisinda Tadic adami cekiyor once.
3- Fb'nin 2. penaltisi bayagi bayagi gri pozisyon. Hafif bir mudahale var ama Crespo mudahaleden cok sonra kendini yere birakiyor
4- Ismail ilk yarida 3 tane orta-sert faul yapti ve kart gormedi. En sonunda bi zahmet kirmiziyi gordu. Cok onceden atilmaliydi
5- Fb'nin 2. penalti vurusunda Mendy erken giriyor diye tekrarlatti ama o topa cikan Irfancan da erken girmisti ve topa dokunan oyuncu oydu. Tekrar edilmesi sacmalik.
6- Kendini bildigin akrobatik sekilde son dakikada penalti almak icin yere atan Samuel'e 2. sari verilmedi.
7- Ts'nin ikinci sayilmayan golu iptal edildigi icin sinirden kapattim ve tekrarina bakmadim. Faul muydu siz soyleyin.
Daha neler neler var da ben yoruldum.
Kisacasi TS dua etsin ki 3 gol atti, yoksa zorla fb'ye galibiyet verilecekti. Baska takimlara da mesaj verildi, 3-4 gol atmazsaniz penaltilarla galibiyetinizi elinizden aliriz. Oyle 1-0 2-1 kazanamazsiniz diyorlar.
Yaziklar olsun.
TS'nin galibiyetine ragmen bunlari yaziyorsak dusunun artik.
Rezil herifler.
Kuru baklava sen?
Altay zaten bundan iyi kaleci. Özelikle ön cepheden Altay kolay kolay gol yemiyor ve hızlı şekilde öne çıkıyordu.Livakovic konusunda yakın zamanda Altay daha iyi kaleci demeye başlarlar. Tamamen çizgi kalecisi ileri çıktığı zamansa büyük saçmalıyor çünkü onu beremiyor. Bugün ilk yediği golde ortayı ön direkte bekliyor.![]()
Altay zaten bundan iyi kaleci. Özelikle ön cepheden Altay kolay kolay gol yemiyor ve hızlı şekilde öne çıkıyordu.
Doğru eğer İrfan'da erken girdiyse ve topa Mendy'den önce dokunduysa çift vuruş yada en kötü 2 oyuncuda erken girdiği için aynen devam olmalıydı.Kuralı ben mi yanlış biliyorum penaltı vuruşunda İrfancan yayın içine girmiş ve ceza alanında topa Mendy'den önce dokunuyor çift vuruş verilmesi gerekmiyor muydu ?.
![]()
Sadece kek değildi. Bazı topçular bunlara maç satıyor. Özellikle defans ve kaleciler. biraz mücadele eden takım gorunce sasirdilarZamanında demiştim, bu aylarda yavaş yavaş takılmaya başlarlar diye. Maçları çok kolaydı üstelik fikstürü seçip seçsen böyle seçersin anca, tam cepte keklik.
üstelik çok çabuk başladılar sezona ve yaş ortamı baya yüksek şimdi üstelik kırılgan yapıları ortaya yine çıktı
hocalara güven yok
taraftar lince hazır
çok guzel bir noktaya parmak basmışsın.fb stoperde eksik gibi ama trabzonda baniya kapanan takımlar için iyi stoper ve vasatın teki.ve trabzon top oynamaya cıkmıstı.denswillni ayagı temiz gibi ama sert bi stoper falanda degil.mehmetcan macı veriyodu zaten.trabzon savunması fb kadar kötüydü.eren kasımpaşadaki eren degil zaten.Ts stoperleri Samet ten daha kötü. Bu kasaplari çok aradınız mı. Böyle basit penaltı edilmese temiz 5-0 biterdi, fener gol falan atamazdi.
Benim anlamadığım bu konular niye konuşulmuyor basit gibi gözükse bile 3-3 bitse 1 puan alsa sonuçta 1 puan kazanmış olacaklardı ve lider olarak kalacaklardı.Doğru eğer İrfan'da erken girdiyse ve topa Mendy'den önce dokunduysa çift vuruş yada en kötü 2 oyuncuda erken girdiği için aynen devam olmalıydı.