SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Hakikaten daha fazlasını yapamazlardı fbyi kazandirmak icin, gonulden tebrik ediyorum hamsileri.

Bu soysuzlar düdük caldikca 1 gıdım ileriye gitmeyecek ülkedeki futbol denen şey.

Penaltının iptal edilmesi skandal, osayının 2.sarısının verilmemesi skandal, trabzonun gölünün iptal edilmesi skandal

2 iptal edilen gol, osuruk 2 penaltı ve 1inin daha osuruk tekrar kararı. Osayinin es geçilen 2. Sarıdan kırmızısı ve hala hakem diye ağlayan operasyon evlatları.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Türkiye Futbol Federasyonu'nun fikstür oyununu gördünüz mü? Trabzonspor ilk ciddi mac ve onu bile iceride oynadilar. Ankaragücü macinda Tolunay yerine herhangi bir hoca olsa muhtemelen oradan en fazla 1 puanla döneceklerdi.

Antalya, Ankaragücü ve Trabzon oynadi. Trabzon yendi. Antalya ve Ankaragücü beceremedi. Hakemler o kadar ittiriyor ve rezil rüsva ettiriyor ki rakiplerini, adamlar ister istemez her türlü gol buluyor tabi. Anadolu takimlari direnc gösteremiyor bu kadar zorbaliga.

Demedik mi kardeşim febe hep firfir takımlarla oynadı hakemler bile yenemedi şeref yoksunlari

bakalım saç efendi bizim futbolculara dediği gib fb li topçulara da bir şey diyecek mi

Osai nın atlamasına da penaltı verecek diye korktum

Geri
Üst Alt