SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Onuahcu’nun golu tertemiz gol

fenerin ilk penalti da tadic rakibin neredeyse formayi cikardi penalti verdi ve penalti ile alakasi yok

Ikinci penalti da crespo baliklama atliyor penalti ile alakasi yok

Penalti kactiktan sonra ceza sahasina ilk giren irfancan,tekrarlanmasi bile rezalet

Pisliklerin kurduklari kirli düzenin ispati

Ts başkanı yargı dağıtıyor şu an

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilk haftalarda fazla penaltı kazanmadılar, demek ki bu sezon tamamen zor maçlara saklamışlar penaltıları geçen sene edindikleri tecrübe ve deneyimlerden sonra.
Abi ben maci ilk penaltiya kadar izledim.trabzon 3-0 dan sonra saldı bence,cezaalanina soktular.en büyük hataları buydu ve hakemde affetmedi

bu maçın hakkı 6 1 falandı hakem yardımcı olmasa 6 1 skoru görecektik

Onuahcu’nun golu tertemiz gol

fenerin ilk penalti da tadic rakibin neredeyse formayi cikardi penalti verdi ve penalti ile alakasi yok

Ikinci penalti da crespo baliklama atliyor penalti ile alakasi yok

Penalti kactiktan sonra ceza sahasina ilk giren irfancan,tekrarlanmasi bile rezalet

Pisliklerin kurduklari kirli düzenin ispati

+ İlk yarı ismaile 3 sarı var irfana var son dakika osai kendini atıyor sarısı var atılmıyor ben hayatmda bu kadar aleni şerefsizlik dönen bir maç izlemedim.

Bugün bizim yönetim konusmazsa ve derbide aynen lazyo gibi dogranirsak bu yönetim o gün biter,kusura bakmasinlar

Maçı izlemedim ama gördüğüm kadarıyla menerimi Skibbe atmışlar kenara.

Hamsiler şaşırttı beni, tebrik ediyorum.

Bizim yönetim çıkıp pozisyonları tek tek anlatsın. Bunları izah edin desin. Laz kafaların umrunda olmaz şu an.

Hatay ve fener Adana dışında ligin en iyi takımlarıyla oynadık.Kayseri Kasımpaşa ts bjk Rize vs ligde kalan maçlarımız hep kötü takımlarla yani fixtür olarak zor yakınlardan iyi puanlar aldık.

İyi güzel kaybettiler, keyiflenelim ama bu maç olanları gündemden düşürmemek lazım, korkunç bir hakem faciası vardı, futbol tarihinde böyle göstere göstere hakem şikesi yapılan maç görülmemiştir. Bunların ne kadar iğrençleşebileceği bir kez daha gözler önüne serildi, derhal temiz eller operasyonu için kamuoyu baskısı oluşturulmalı. Bu alçakları tarihin derinlerine göndermemiz gerekiyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt