SL 23/24 H:11 | Fenerbahçe 2-3 Trabzonspor | MS | 4 Kasım

Maç programlarının hepsinde istisnasız normal bir maç olmuş havası vermeye çalışıyorlar.
Ellerinden gelse ts niye 3 gol attı ki fb yenmeliydiye getirecekler. Şerefsizler sürüsü

İsmail hacca gittim diye şov yapıyorsun ama maçın şikeli olduğunu sende biliyorsun utanmadan algı peşindeydin maçta maç sonuda hala kendini aklama derdindesin

Ts'nin iptal edilen golune ne dediler?
Bakalim ilk penalti icin ne diyecekler

hadi iptal edilen gol neyse, çünkü futbolda elle oynamaktan bu çekme işlerine kadar malca bi savunmacıyı koruma durumu var. ama verilen ilk penaltı şerefsizliğin dik alasıdır. halı saha maçında şuna penaltı beklesen utancından 2 saniye sonra tamam yok bişey oynayın dersin.

Heh sonunda beklediğim oldu.Bu arada daha geçen söylemiştim dzekonun derbileri golsüz bitirmesini bekliyorum diye.Sadece Dzekoya bakarak bile anadolu takımlarının fenere nasıl yattığını anlayabilirsiniz.Beli dönmeyen adama sadece 1-2 hazirlikla çok rahat önlem alabilecekken almıyordu kimse.Bugun gördüğümüz gibi 1-2 hazirlikla nefes bile aldırmayın bu adama.

Heh sonunda beklediğim oldu.Bu arada daha geçen söylemiştim dzekonun derbileri golsüz bitirmesini bekliyorum diye.Sadece Dzekoya bakarak bile anadolu takımlarının fenere nasıl yattığını anlayabilirsiniz.Beli dönmeyen adama sadece 1-2 hazirlikla çok rahat önlem alabilecekken almıyordu kimse.Bugun gördüğümüz gibi 1-2 hazirlikla nefes bile aldırmayın bu adama.
Kelek fikstür bitti. Fener bu satten sonra küsküyü yer.

Bizdeki bu yönetim varken bu hakem “hataları” devam eder tabiki.
Bayern maçını bahane ederler şimdi. Oraya konsantre oluyoruz. Haftasonu Hatay’da doğranırsak bunun sorumlusu bizim yönetimdir.

Geri
Üst Alt