⚽ SL 23/24 H:12 | Hatayspor 2-1 Galatasaray | MS | 11 Kasım

hangi forvetle başlamalıyız

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
rahat yeneriz diyorsun yani
Hatayspor'un fener maçından öncede söylemiştim ortalama üstü bir hücum hatları var ama kale, defans ve orta saha için aynısını söyleyemem. Takım boyları maç içinde inanılmaz uzuyor bağlantıyı kuracak oyuncuları yok. Kapanıp oynasalar bu seferde defansları problemli çözüm bulamıyorlar.

1. hafta Pendikspor maçını saymazsak Konyaspor ve Trabzonspor maçlarını kazandılar Trabzonspor maçı kendi elleriyle verdi desek yanlış olmaz son 6 maçta 11 gol yediler.

Ben genelde temkinliyimdir hiçbir maç kolay değil ama abartılacak kadar iyi bir takım değil kompakt oynayan her takım Hatayspor'un defolarını rahatlıkla değerlendirir.

Hatayspor'un fener maçından öncede söylemiştim ortalama üstü bir hücum hatları var ama kale, defans ve orta saha için aynısını söyleyemem. Takım boyları maç içinde inanılmaz uzuyor bağlantıyı kuracak oyuncuları yok.

1. hafta Pendikspor maçını saymazsak Konyaspor ve Trabzonspor maçlarını kazandılar Trabzonspor maçı kendi elleriyle verdi desek yanlış olmaz son 6 maçta 11 gol yediler.

Ben genelde temkinliyimdir hiçbir maç kolay değil ama abartılacak kadar iyi bir takım değil kompakt oynayan her takım Hatayspor'un defolarını rahatlıkla değerlendirir.
piskoljikolok adamsin sen dediysen dogurdur

Daha önce dedigim gibi bu maci alirsak fenerin kucagina bombayi birakiriz. Cok önemli bir mac.

Memleketimde oynanacak maç. Bir sürü arkadaşım Hatay tribünlerinden bilet aldı. Tribün yarı yarıya olacak en azından. Deplasman baskısı olmaz..

Macin önemi konusunda oyuncular da tabiki herseyin farkindalar

Deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz

Rakibin hocasi fenerli oldugu icin macin zor gececegini düsünenler olabilir ama ben iyi bir oyun ile galip gelecegimizi düsünüyorum

Oyunculara ve teknik heyet’e güvenim tam

Macin önemi konusunda oyuncular da tabiki herseyin farkindalar

Deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz

Rakibin hocasi fenerli oldugu icin macin zor gececegini düsünenler olabilir ama ben iyi bir oyun ile galip gelecegimizi düsünüyorum

Oyunculara ve teknik heyet’e güvenim tam
rahat kazandığımız maç sayısı bir elin parmağını geçmez imkansız diyorum hocam

Fenerin puan kaybi guzel oldu ama Bayer maci tam bir hayal kirikligi oldu takim icin. Topcular gene kendilerini bi sekilde bulurlar ama asil soru OB aklini bu maca verip fayda saglayacak mi?

İcardi SOS verdi puan kaybı pahasına oynamamalı

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Hatay, tribün olarak Hatay'da oynanırken de baskı oluşturan bir takım olmadı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş maçları hep kapalı gişe oynanır. Ama seyircisi çekirdek seyircisidir. Keyif pezevengi bir millettir. Doksan dakika baskı kurmaz. Ayrıca bugün tribünün yüzde 50'si sessiz Galatasaraylı olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem.

Kadro sanırım Muslera- Boey- Sanchez- Bardakçı-Kazımcan- Torreira-Oliveira-Barış-Kerem-Ziyech-Bakambu(İcardi) olacak. Bence Kerem yerine Tete olmalı Kerem'de çok yoruldu dinlenmeli. Zaha, Bayern maçında ağrısı oldu gibi bir şey okudum Eğer Zaha sağlıklıysa Zaha-Barış- Ziyech olmalı Barış'ı 2. forvet gibi kullanabiliriz ön alan presi için.

bence biz ziyechi mümkün olduğunca çok q0 numarada kullanmalıyız

hele barış varken kesinlikle

o bölgeden oyunu yönlendirmeli

gerekirse pres için de 45 dk var gücüyle oynasın sonra mertens girer

Ewt puan kaybı ihtimali oldukça yüksek.

Geri
Üst Alt