- 18 Mayıs 2011
- 49.978
- 52.972
- 4.398
rahat yeneriz diyorsun yaniLiderliği aldık bırakmamak için daha fazla mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Şampiyonluk yaşayan futbolcular onun tadını bir kere aldı artık daha fazlasını istiyorlar.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rahat yeneriz diyorsun yaniLiderliği aldık bırakmamak için daha fazla mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Şampiyonluk yaşayan futbolcular onun tadını bir kere aldı artık daha fazlasını istiyorlar.![]()
Hatayspor'un fener maçından öncede söylemiştim ortalama üstü bir hücum hatları var ama kale, defans ve orta saha için aynısını söyleyemem. Takım boyları maç içinde inanılmaz uzuyor bağlantıyı kuracak oyuncuları yok. Kapanıp oynasalar bu seferde defansları problemli çözüm bulamıyorlar.rahat yeneriz diyorsun yani
piskoljikolok adamsin sen dediysen dogurdurHatayspor'un fener maçından öncede söylemiştim ortalama üstü bir hücum hatları var ama kale, defans ve orta saha için aynısını söyleyemem. Takım boyları maç içinde inanılmaz uzuyor bağlantıyı kuracak oyuncuları yok.
1. hafta Pendikspor maçını saymazsak Konyaspor ve Trabzonspor maçlarını kazandılar Trabzonspor maçı kendi elleriyle verdi desek yanlış olmaz son 6 maçta 11 gol yediler.
Ben genelde temkinliyimdir hiçbir maç kolay değil ama abartılacak kadar iyi bir takım değil kompakt oynayan her takım Hatayspor'un defolarını rahatlıkla değerlendirir.
rahat kazandığımız maç sayısı bir elin parmağını geçmez imkansız diyorum hocamMacin önemi konusunda oyuncular da tabiki herseyin farkindalar
Deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz
Rakibin hocasi fenerli oldugu icin macin zor gececegini düsünenler olabilir ama ben iyi bir oyun ile galip gelecegimizi düsünüyorum
Oyunculara ve teknik heyet’e güvenim tam
Kadro sanırım Muslera- Boey- Sanchez- Bardakçı-Kazımcan- Torreira-Oliveira-Barış-Kerem-Ziyech-Bakambu(İcardi) olacak. Bence Kerem yerine Tete olmalı Kerem'de çok yoruldu dinlenmeli. Zaha, Bayern maçında ağrısı oldu gibi bir şey okudum Eğer Zaha sağlıklıysa Zaha-Barış- Ziyech olmalı Barış'ı 2. forvet gibi kullanabiliriz ön alan presi için.
Ewt puan kaybı ihtimali oldukça yüksek.
Siz elazığlılar niye böylesinizHataya yer olmayan bir maç