SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Livakovic kariyerindeki en rahat macini oynamistir.Bjk nin bu kadar kotu olmasi sikecileride iyi gosteriyor.Halbuki balon bunlar.Daha yeni 6 tane yediler adini bile bilmedigim takimdan.Djeko,tadic,simanski bir cogu les.

Beşiktaş ikinci yarıda sahaya sıçtı resmen. Bu kadar rezil rüsva olunmaz. 3-4 oyuncunun kesinlikle incelenmesi lazım. Mert, Chamberlain ve Cenk 3 kişi son damlaya kadar oynadı, diğerleri hiç bir şey yapmadı.

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama çok farklı skorla biten maçlar dahil, derbi maçlarında bu kadar aciz bir takım görmedim şimdiye kadar; BJK fena dağınık...

Biz varız, bjk gs maçı Tudor dönemi, xg yoktu o dönem ama 5-6 xg var

Kendi isimizi kendimiz görecegiz

Biz maclarimizi kazanalim gerisi kolay

2. yarı ne yapmaya çalıştılar anlayabilen oldu mu :d İlk yarı da kötülerdi gerçi hakkaten rezalet bu çöplerden nasıl kurtulacaklar acaba

Yav 2 tane alakasız topçu. Şimanski birine benziyor diyeceksen en çok Cicaldau ve Sasa İliç'e benziyor. Top dağıtımı repertuarlarında yok. Seken topları kovalıyor bu saydığım isimlerin hepsi. 2. forvet desek yeridir. Mertens'e hiç benzemiyor oyun karakterleri. Sahte forvet oynadığında bile kanada geçip oyunu yönlendiren biri Dries.
Sezon başından beri attigi gollerden birini atti aynı rahatlıkta yine,bu bjk büyük şanstır her fb topçusu icin

İlk yarı sonunda acınası yorumlar gördüm. Bjk eksik olmasaymış farklı olurmuş falan! Herifler camia olarak rezil rezil... Bırak eksiği, fazla olsalar gene fenere maçı vermek için herşeyi yaparlardı. Ciddi ciddi fb maçları için futbol yorumu yapanlar oluyor, abi rakipler net olarak yatıyor, bunu görmek anlamak için daha ne gerekiyor? Koşan yok, basan yok, mücadele eden yok, itiraz eden yok.. Derbi maçında kendi evinde 4 şut atan takım mı olur. U19 takımı çıksa bu kadar ezik bir görüntü olur muydu? Bu sezon farklı bir sezon, fb karşısına çıkan her kim olursa olsun gram mücadele etmiyor. Buna fb'nin etkili oyunu sebep olmuyor, baya baya rakipler maçlarda ense yapıyor. Yapılan ortaya el kolunu açan stoperler, ceza sahasında bodoslama dalanlar cabası.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt