SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

izlediğim en kötü beşiktaştı. sabaha kadar oynasalar değil gol atmak ,ceza sahasına bile giremezlerdi. maçın 1-1 olması tamamen fenerin yaptıgı hatadandı. penaltıyı kurtarınca o gazla belki kalan 10 dakkada 2-2 olur diye geçirdim içimden ama gerçekten beşiktaş orta sahayı geçemiyordu. keşke 5 6 tane atsaydı dedim zaten sonra.fener güle oynaya kazandı. biz kendi işimize bakıcaz belli oldu.

tam tersi bu gerizekalı 2 stoperle kapanılmaz

fenerin defansı da leş, hücumcu kafa ile çıksalar eminim başa baş maç geçerdi, rakip kapanınca dzekoyla tadicin etkisi artıyor gittili geldili maçta hiçbir şey yapamıyorlar
Aynen önde oynayacaksın bunlara. 1 tane hızlı oyuncuları yok önde. Arkadakiler hızlı. O yüzden zaman vermeyeceksin direk basacaksın bunlara

tam tersi bu gerizekalı 2 stoperle kapanılmaz

fenerin defansı da leş, hücumcu kafa ile çıksalar eminim başa baş maç geçerdi, rakip kapanınca dzekoyla tadicin etkisi artıyor gittili geldili maçta hiçbir şey yapamıyorlar
4-4-2'ye dönüp her topu ileri dikip dönenleri bile toplamaya çalışmadılar. Bu çöp stoperleri takıma alanlar kaçıp gitti. Dzeko ve Tadic gibi yaşlı adamlara kariyer maçı oynattılar.

Adam tayfuru solbeke aldı tayfur halısahada gibi forvete gidiyor.
Bu kadar amatörün bir arada olduğu takım az görüşür yazıl yav bunlar yakında birilerinden bir 5 tane daha yerler

FB den tek bir futbolcu isteme hakkım olsa Ferdi' yi seçerdim. Hem hamallık yapıyor, hem de birçok maçı çözen adam oluyor. Nasıl ki zorlu maçlarda Boey insan üstü gayretle bek-kanat yanında stoper gibi de katkı veriyor, Ferdi de hem bek hem sol iç gibi oynuyor. Evet haset ediyorum galiba...

maçı verdiler mi bilemem ama 110 dk sarhoş bi takim izledik.bu kadar berbat bi takim performansi gormedim son zamanlarda,asıl mevzu fbliler aldanacak bu maça.o daha guzel,arka bahcesi sivasi bile hakemle yenenler icin hoş galibiyet

FB den tek bir futbolcu isteme hakkım olsa Ferdi' yi seçerdim. Hem hamallık yapıyor, hem de birçok maçı çözen adam oluyor. Nasıl ki zorlu maçlarda Boey insan üstü gayretle bek-kanat yanında stoper gibi de katkı veriyor, Ferdi de hem bek hem sol iç gibi oynuyor. Evet haset ediyorum galiba...
baya iyi topçu ya sırf fbde diye boklamaya gerek yok

İki takımın da hocasının olmadığını gösteren bir maçtı. Daha kötü hocası olan takım kaybetti

Ghezzal'ın durumu yoksa bosnalı Hacıahmet, Salih ve Gedson'u orta sahaya çekip sağ kanatta Chamberlain, solda Rebic ve önde Cenk'le başlarsın. Rıza içi geçmiş Necip'i ön liberoya çekmiş 90 dk resital sundu resmen. Şu Necip'i stopere koysan daha iyimiş. Afrikalılar içinden geçti takımın. Masuaku, Rosier ve Colley olsa seviye farkı net belli olurdu. 6-7 yemediğine dua etsinler. Kaçan penaltıdan sonra bile yarı sahayı geçemediler.

Geri
Üst Alt