SL 23/24 H:15 | Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe | MS | 9 Aralık

Biz önümüze bakalım. Sonuç belliydi.
Önce kopenhag, sonra Sivas, Karagümrük. Bu üç takımı geçelim, Fenerbahçe'ye de sıra gelir.

Biraz taraftardan utansalar böyle oynamazlardı. Yüzsüzlük nirvanaya ulaşmış resmen. Cacık olmaz bu Beşiktaş'tan. Bu sene 3.hoca. Şenol Güneş nasıl kaçtıysa arkasını kimse toplayamıyor. As takımın %70'i sakat.

Hakem kararları da %100 doğruydu bence var iyi iş yaptı bu maç keşke her maç bu netlikte olsalar.

Plase mi atmış 😀 tm tm diyecek bişi kalmadı, kral cicaldau yaşasın 😃

al gözün açılır belki.

Derdim cicaldau değil ki abartı derecede smanskiyi övmek için beklemen. Maç bitmiş gitmiş yokları oynamış beşiktaşın stoperleri hadi atın lan diye ısrar etmesi sonucu oluşan golde koşmuşsun.
cicaldau ise malın teki futbol oynamak isteseydi oynardı hepsinin de içinden geçerdi.
Yok altıma sıçtım yok karı beni terketti öldüm bittim futbol benim neyime.

Al gel smanskiyi koy takıma hayalet diye linçlerdiniz olay net bu.

Tayfur Bingöl denilen adamın banka hesapları incelenmelı. Adam hiç bir şekilde oynamıyor. Üç kağıtçı dolanıyor ajan gibi.
Şu adamı sağ beke koydu sağda yoktu sol beke koydu solda yoktu. Ghezzal ve Bahtiyar en azından birer top kesti. Bu adam sahada bir yerde takılıyordu. Kamera bile bulamadı adamı

hocaya da söverim bu durumda

madem gücün yok adam gibi kapansana

her pozisyonda rakipten daha eksikti bjk nasıl oluyorsa
tam tersi bu gerizekalı 2 stoperle kapanılmaz

fenerin defansı da leş, hücumcu kafa ile çıksalar eminim başa baş maç geçerdi, rakip kapanınca dzekoyla tadicin etkisi artıyor gittili geldili maçta hiçbir şey yapamıyorlar

Fb nin kazanması iyi oldu şimdi bunlar bizim maça da böyle oyunla cikarlarsa iclerinden geçeriz.

al gözün açılır belki.

Derdim cicaldau değil ki abartı derecede smanskiyi övmek için beklemen. Maç bitmiş gitmiş yokları oynamış beşiktaşın stoperleri hadi atın lan diye ısrar etmesi sonucu oluşan golde koşmuşsun.
cicaldau ise malın teki futbol oynamak isteseydi oynardı hepsinin de içinden geçerdi.
Yok altıma sıçtım yok karı beni terketti öldüm bittim futbol benim neyime.

Al gel smanskiyi koy takıma hayalet diye linçlerdiniz olay net bu.

Tmm son plase bükücü cica olsun renkdaş haklısın süperdi, efsaneydi biz yararlanamadık 😇

Geri
Üst Alt