Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Dananın kuyruğu ligin 2.yarisinda kopacak onların fikstürü terse dönünce olacak şeyleri merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nah olurFb bu sene şampi olacak gibi duruyo
Her sene öyle duruyor zatenFb bu sene şampi olacak gibi duruyo
O kokuyu aldın mıHer sene öyle duruyor zaten
bombos adama vurdurursan olacagı buAdamlar gol noktalarında daha bitirici oyunculara sahip malesef. Dün o pozisyonları şimanski tadic bulsa 6-7 atmıştık
Plase mi atmıştm tm diyecek bişi kalmadı, kral cicaldau yaşasın
![]()
Şu adamı sağ beke koydu sağda yoktu sol beke koydu solda yoktu. Ghezzal ve Bahtiyar en azından birer top kesti. Bu adam sahada bir yerde takılıyordu. Kamera bile bulamadı adamıTayfur Bingöl denilen adamın banka hesapları incelenmelı. Adam hiç bir şekilde oynamıyor. Üç kağıtçı dolanıyor ajan gibi.
Takımın bu durumda olmasının baş sorumlusu da zımbacı ama.Hoca olayı çok etkiliyor zimbaci eksik kadroyla deplasmanda ezdi bunları bugün zimbaci olsa bukadar kötü olmazdı bence
Biz icerde miydik ? İc sahada oynayan bir takimin bu kadar vasat olduğunu gördün mü bir derbide? Ben görmedimBiz varız, bjk gs maçı Tudor dönemi, xg yoktu o dönem ama 5-6 xg var
2. Yarı transferlerimizle anlarız o kokuyuO kokuyu aldın mı
Şampiyonluk kokusunu
tam tersi bu gerizekalı 2 stoperle kapanılmazhocaya da söverim bu durumda
madem gücün yok adam gibi kapansana
her pozisyonda rakipten daha eksikti bjk nasıl oluyorsa
al gözün açılır belki.
Derdim cicaldau değil ki abartı derecede smanskiyi övmek için beklemen. Maç bitmiş gitmiş yokları oynamış beşiktaşın stoperleri hadi atın lan diye ısrar etmesi sonucu oluşan golde koşmuşsun.
cicaldau ise malın teki futbol oynamak isteseydi oynardı hepsinin de içinden geçerdi.
Yok altıma sıçtım yok karı beni terketti öldüm bittim futbol benim neyime.
Al gel smanskiyi koy takıma hayalet diye linçlerdiniz olay net bu.