Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.393
- 47.938
- 4.933
Yerden plase atmış mı atmış. Ceza sahası çizgisinde 60 dakika beklemedi adam hiç. sende gez sende at niye bu kadar triplendin kiÜffff ne atmış beeee![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerden plase atmış mı atmış. Ceza sahası çizgisinde 60 dakika beklemedi adam hiç. sende gez sende at niye bu kadar triplendin kiÜffff ne atmış beeee![]()
Ankaragücü maçı Samsun iki maçını izledim geride bekledileriso başından beridir yapıyor. Arka taraf tarla bunu değerlendiren nötjaland 6 tane attı bu sayede
Adim atacak halleri yok.yalnız 30 senedir çok kötü bjkler gördüm buna denk berbatlıkta bir takım hiç görmedim
Plase mi atmışYerden plase atmış mı atmış. Ceza sahası çizgisinde 60 dakika beklemedi adam hiç. sende gez sende at niye bu kadar triplendin ki
Yav 2 tane alakasız topçu. Şimanski birine benziyor diyeceksen en çok Cicaldau ve Sasa İliç'e benziyor. Top dağıtımı repertuarlarında yok. Seken topları kovalıyor bu saydığım isimlerin hepsi. 2. forvet desek yeridir. Mertens'e hiç benzemiyor oyun karakterleri. Sahte forvet oynadığında bile kanada geçip oyunu yönlendiren biri Dries.mertensin rolüne yakın adam işte
3. bölgede farkı yaratacak kısa pas ve koşuları yapar
mertensin rolü oyun kurucu 10 numara değil ki
kerem hiç yapamadığı için mertens oynayınca öyle geliyor