SL 23/24 H:16 | Fenerbahçe 7-1 Konyaspor | MS | 10 Ocak

El birligi ile sampiyon yapmaya calisiyorlsr ama istedikleri kadar atsinlar evimizde bu sikecileri yendigimiz an sampiyonuz ins.

Bize karşı bir b.k oynayamadılar biz kötü olmamıza rağmen daha iyi olan takımdık.

Sevmem böyle konuşmayı ama artık bunların takımları mamaladıkları açıkça belli oluyor

Takimlarin hepsi folllos pamugu gibi, cok dandik ve zorlayici bizim icin. Bu köpeklerin kaybetdigi puanlar trabzon, adana dep ve bizim mac. Bizim ise hatay, kayseri. Arti jk dep de oynadilar. Biz daha adana, jk, trabzon dep lere gidicez. Yani demem o, pek ic acici durmuyor. Normal anadolu takimlari ztn mamalanmis gibi oynuyorlar, birsey cikmaz. Biz de zoru zoruna yendikca patlariz bir yerde

İşin garibi 3 gün önce maç oynamışsın yorgunsun direk 11 kişi kapanman lazım ama tam aksine konyanın açık oynayası tuttu nedense

Bukadar iyilerde niye bize isabetli sutlari yok

Yav fener şampiyon olacak falan demiyorum da bariz Anadolu maçlarında iyiler iste. Biz de got zoruyla işkence çeke çeke maç izliyoruz. Ha diyorsan kendimizi kandiralim, sorun yok bence

adamlar 8 şutta 5 gol atmış her şey basit oynamak mı

biz 30 şutta 3 gol attık
Kerem Burak Yilmaz gibi sezon sonu 20 gol atar 80 tane atagi oldurur takimdan cok kendine istatistik kasar sonra gol atincada hareket ceker

Mertens bitik alti pastan kalecinin uzerine vurur zaha bir tane adam gibi sut cekmisti oda sifirdan oda kalecinin uzerine gitti bizim hucum hatti icardi olmadan anadolu takimi seviyesinde

Erken gol atınca takımlar çözülüyor biz erken gol atmakda zorlanıyoruz sorun bu.

Kereme mesela yuz kere 1 metreden gol pozisyonu geldi sezon boyunca hep daglara taşlara vurdu, fener çok iyi degil aynı pozisyonlar bizede geliyor biz atamiyoruz

42 yaşındayım türk takımları arasında herhangi bir takımın bu kadar rahat elini kolunu sallayarak maç kazandığını görmedim. 4 sene şampiyon olan uefayı alan kadro bile bu kadar rahat kazanamıyordu. Koç denen namussuz ts ve biz hariç tüm takımları satın almış resmen, adanademir yanlışlıkla puan aldı top filan oynamadılar o maç.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence fener iyi oynuyor murhancim. Her maç rakiplerine bok atacak kadar da at gözlüğüm yok, bunu demek de beni daha az Galatasarayli yapmaz herhalde

Yav bakma rtas bi bok oynadiklari yok, resmen gelin atin diyo rakipler bize real madrid bunlara ptt takimi gibi takiliyolar üstüne hakemler de tamamliyor ben daha ne diyim

Yav fener şampiyon olacak falan demiyorum da bariz Anadolu maçlarında iyiler iste. Biz de got zoruyla işkence çeke çeke maç izliyoruz. Ha diyorsan kendimizi kandiralim, sorun yok bence
Aha rakip takımların pozisyon alisinabak ilk gol saçma bir penaltı. 2. Gol eytli dzeko 40 metre ofsayt olacakken adil ofsaytı bozuyor. Bunlarin maçlarında garip goller oluyor.

Sezon başından beri süren gol cenabetligimiz olmasa muhtemelen sadece hakemlik pozisyonları konuşurduk ama gol atamadigimiz için gördüğümüz hersey batiyor

Kafa kafaya gelirsek şampiyon oluruz. Aksi takdirde bu sene fener şampiyon olacak o belli oldu. Fenere deplasmana çıkıyorsun götu başı açıyorsun. Bize gelince otobüsü park ediyorsun. 20 numara neler yapıyor öyle ilginç.

Konyanın bok çuvalı genç kalecisi bu maçta yıldızlaşamamış anlaşılan.

Şu da var fazla averaj farkı iyi değil. Kafa kafaya girersek hertürlü beraberlikte yetiyor fenere. Allah bunları süründürsün . Amin

Ben bu kadar iğrenç bir sezon daha hatırlamıyorum..Adam gibi araştırılsın şike sezonundan daha büyük oyunlar çıkacak..Bize kök sokturen takımlar göstere göstere fenerden 4-5 yiyor dalga geçer gibi

Geri
Üst Alt