SL 23/24 H:17 | Kayserispor 3-4 Fenerbahçe | MS | 20 Aralık

2.47 oran geldi sağol kayzeri.

İlk yarı bitti

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuan sıkıntıdan atvde kadın programı izliyorum.Mane ve kayserinin kısa boylu siyahi orta sahası girerse açarım tekrardan.Tabii orta sahanın karımı yerine girmesi lazim

Ne seviniyonuz yav.fark yiyecekler.fb defansi cok kotu ama ne defans arkasina bi daha sarkarlar ne de fb beklerinin savunma zaafiyetlerini kullanirlar

kereme kötü mü dedim ben , şut çekmeyi bilmiyor . bilse zaten bizde oynamaz. kendi oyuncumu bokluyorum var mı . sizin gibi herşeye mükemmel deyip görmezden mi gelelim. bu kadar ciddiye almayın ya , az gevşeyin biraz takılmayın boşverin
Yav gidip geliyorsun bir oyuncuyu boklamak için geziyorsun senelerdir aynısın gidip gelip fener beşikteş oyuncusu övüp bizimkilere tüy kıl muhabbetinden bahane arıyorsun.
Kereme bok atıyorsun daha 20 gün önce sağ çaprazdan soktu ş.liginde gruplarda atılan en iyi goller listesinde oylamada.
ATTI MI ATTI. Atıyor mu atıyor. Hikayeyi bırak.

Bunlar ittiriliyor kardeşim resmen bir bok oynadıkları yok. Bizim gibi kapanan takim bir tane denk geldi o da ludo iclerinden geçti. Nords heriflerin zayif yerlerine çalıştı 6 çekti gitti. Tornavida tecrubesliginden puan alamadi. Ts 3 ledi az daha hakemden maci veriyordu.
Ts 5 -1 aldi o maci normalde

kereme kötü mü dedim ben , şut çekmeyi bilmiyor . bilse zaten bizde oynamaz. kendi oyuncumu bokluyorum var mı . sizin gibi herşeye mükemmel deyip görmezden mi gelelim. bu kadar ciddiye almayın ya , az gevşeyin biraz takılmayın boşverin
burası gs forumu antu degil

Geri
Üst Alt