- 20 Ağustos 2009
- 16.794
- 20.401
- 2.973
Belli olmasın golü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Syzmanski ovdugumden beri skor uretemiyor nasıl yorumluyorsun bu durumuKayseri atmadan ilk yarıyı 2-0 bitiren davar yönetici kim
Yav gidip geliyorsun bir oyuncuyu boklamak için geziyorsun senelerdir aynısın gidip gelip fener beşikteş oyuncusu övüp bizimkilere tüy kıl muhabbetinden bahane arıyorsun.kereme kötü mü dedim ben , şut çekmeyi bilmiyor . bilse zaten bizde oynamaz. kendi oyuncumu bokluyorum var mı . sizin gibi herşeye mükemmel deyip görmezden mi gelelim. bu kadar ciddiye almayın ya , az gevşeyin biraz takılmayın boşverin
ligde bizden daha iyi bi takım yok.Fb bizden iyi takım
Tehlikeli bir oyuncuSyzmanski ovdugumden beri skor uretemiyor nasıl yorumluyorsun bu durumu
Her takımdan birkaç futbolcu şaibeli işler yapıyor. Tüm takımı alamazsın zaten, duyulurAnadolu klüpleri fenere yatıyor aksini inkar eden şerefsiz namussuzdur
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ts 5 -1 aldi o maci normaldeBunlar ittiriliyor kardeşim resmen bir bok oynadıkları yok. Bizim gibi kapanan takim bir tane denk geldi o da ludo iclerinden geçti. Nords heriflerin zayif yerlerine çalıştı 6 çekti gitti. Tornavida tecrubesliginden puan alamadi. Ts 3 ledi az daha hakemden maci veriyordu.
burası gs forumu antu degilkereme kötü mü dedim ben , şut çekmeyi bilmiyor . bilse zaten bizde oynamaz. kendi oyuncumu bokluyorum var mı . sizin gibi herşeye mükemmel deyip görmezden mi gelelim. bu kadar ciddiye almayın ya , az gevşeyin biraz takılmayın boşverin