⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Fener kırılmaya başlamıştı Giresun ve Trabzon mağlubiyeti almışlar liderliği bize kaptırmışlardı bir yönden kontrolden çıkmışlardı bu seneki futbola göre çok daha iyiydik.

Icardi'nin şu anki durumu berbat eğer böyle olacaksa Serdar-Djiku'ya karşı bile üstünlük kuramaz. Umarım şovunu yapacağı maç olur.
Yok yav ben mesela yenecegimizi dusunmemistim gecen sene beraberlik falan bekliyordum bence onlar favoriydi. Ama resmen ezip gectik oyun olarak.

Yok yav ben mesela yenecegimizi dusunmemistim gecen sene beraberlik falan bekliyordum bence onlar favoriydi. Ama resmen ezip gectik oyun olarak.
Boşuna denmiyor büyük maçlar büyük futbolcularla kazanılır diye bence bizim adımıza rahat geçecek hele ki deplasman da takım çok daha iyi hatta rahat oynuyor.
Bizim yapmamız gereken:

Oliveira, Mertens ve Rashica'yı uzun ve ara paslar için hazırlamak lazım defans arkasına da Kerem ve Barış'ın beraber sarkmaları biri sahte biri arkadan çıkabilir bence ana plan bu olması lazım. Gomis ile kesinlikle başlamamak lazım stoperlerin kucağına verirsek hiçbir şey elde edemeyiz net olarak Barış Alper'in forvet çıkması gerekiyor. Icardi son 35 dakika sokabiliriz. Osayi hızıyla Kerem'i tutabilir o yüzden Kerem'in maç boyu sahte koşu yapması daha iyi olur. Barış Alperin de Slazai ve Ferdi arkasından araya kaçırabilirsek maçı rahat kazanırız.
Geçen sene maçtan önce söylediklerim bariz şekilde kuvvetli oyunumuz vardı hatta Barış'ın direk forvet başlaması gerektiğini bile söylemişim.

Ama bu sene soru işareti bırakıyorum yenilsek bile neden diyemem ya da yensekte şaşırmam.

Bakambu falan yazanlar var bugünkü İcardi sahada 90 dakika kaldıysa hiçbir maçta yedek falan kalmaz onu geçelim. Davinson yetişirse 10 kişi belli Angelinonun kotası varsa 11. Kişi de o

Muslera
Boey-Davinson-Apo-Angelino
Tor-Kaan
Ziyech-Kerem A.-Zaha
İcardi

Bakambu falan yazanlar var bugünkü İcardi sahada 90 dakika kaldıysa hiçbir maçta yedek falan kalmaz onu geçelim. Davinson yetişirse 10 kişi belli Angelinonun kotası varsa 11. Kişi de o

Muslera
Boey-Davinson-Apo-Angelino
Tor-Kaan
Ziyech-Kerem A.-Zaha
İcardi
Bakambu da sanki uçup kaçıyor. Ortalama bi topçu işte

0F057FCE-F1CA-48C1-8A9F-5FCDFA05DA76.webp

Maçın 11'i de sürpriz olmaz ise yüksek ihtimalle beli.
Nando
Sacha Victor Abdülkerim Barış
Lucas KeremD
Ziyech Kerem Zaha
İcardi

Davinson iyileşir takıma katılır ise Davinson eklenir ve belki Kerem D yerine Kaan görebiliriz. Onun dışında sürpiz olmaz ise belli kadro.

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Baris
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Kerem
Icardi

Böyle cikacagiz galiba

Barış Alper tercihi biraz mecburi olacak ama kötü sonuçta hoca eleştirilir. İcardi formsuz olsada Bakambu da İcardi yi kesecek durumda değil. İcardi Zaha Davidson iyi oynaması lazım.

Geri
Üst Alt