- 2 Temmuz 2011
- 137.275
- 58.433
- 5.488
Nasıl koyacağız,her maç 10 gol kacirarakŞunları bu maç şamarlarsak ciddi biterler, aşırı kırılganlar koymak farz oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl koyacağız,her maç 10 gol kacirarakŞunları bu maç şamarlarsak ciddi biterler, aşırı kırılganlar koymak farz oldu
ay ne söylüyor sergNasıl koyacağız,her maç 10 gol kacirarak
Beraberlik kabulumdur
Kazanamayız. Net bir durum malesef, takım şanzımanı dağıtmışFena koyacagız
Yok yav ben mesela yenecegimizi dusunmemistim gecen sene beraberlik falan bekliyordum bence onlar favoriydi. Ama resmen ezip gectik oyun olarak.Fener kırılmaya başlamıştı Giresun ve Trabzon mağlubiyeti almışlar liderliği bize kaptırmışlardı bir yönden kontrolden çıkmışlardı bu seneki futbola göre çok daha iyiydik.
Icardi'nin şu anki durumu berbat eğer böyle olacaksa Serdar-Djiku'ya karşı bile üstünlük kuramaz. Umarım şovunu yapacağı maç olur.
solda kımın oynayacagına baglıKazanamayız. Net bir durum malesef, takım şanzımanı dağıtmış
Bence de, kerem oynarsa kaybederizsolda kımın oynayacagına baglı
Yorum yokay ne söylüyor serg
Yok yav ben mesela yenecegimizi dusunmemistim gecen sene beraberlik falan bekliyordum bence onlar favoriydi. Ama resmen ezip gectik oyun olarak.
Boşuna denmiyor büyük maçlar büyük futbolcularla kazanılır diye bence bizim adımıza rahat geçecek hele ki deplasman da takım çok daha iyi hatta rahat oynuyor.
Geçen sene maçtan önce söylediklerim bariz şekilde kuvvetli oyunumuz vardı hatta Barış'ın direk forvet başlaması gerektiğini bile söylemişim.Bizim yapmamız gereken:
Oliveira, Mertens ve Rashica'yı uzun ve ara paslar için hazırlamak lazım defans arkasına da Kerem ve Barış'ın beraber sarkmaları biri sahte biri arkadan çıkabilir bence ana plan bu olması lazım. Gomis ile kesinlikle başlamamak lazım stoperlerin kucağına verirsek hiçbir şey elde edemeyiz net olarak Barış Alper'in forvet çıkması gerekiyor. Icardi son 35 dakika sokabiliriz. Osayi hızıyla Kerem'i tutabilir o yüzden Kerem'in maç boyu sahte koşu yapması daha iyi olur. Barış Alperin de Slazai ve Ferdi arkasından araya kaçırabilirsek maçı rahat kazanırız.
Bakambu da sanki uçup kaçıyor. Ortalama bi topçu işteBakambu falan yazanlar var bugünkü İcardi sahada 90 dakika kaldıysa hiçbir maçta yedek falan kalmaz onu geçelim. Davinson yetişirse 10 kişi belli Angelinonun kotası varsa 11. Kişi de o
Muslera
Boey-Davinson-Apo-Angelino
Tor-Kaan
Ziyech-Kerem A.-Zaha
İcardi