- 12 Haziran 2015
- 35.878
- 31.524
- 2.693
Yani henüz takımla idmana başlamamış olması sorun, 4 gün içerisinde yetişir mi müphem bir durum. Umarım yetişir diyelim...Davinson en kilit isim. Nelsson tüm hava toplarini rakibe atiyor sete dönüyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani henüz takımla idmana başlamamış olması sorun, 4 gün içerisinde yetişir mi müphem bir durum. Umarım yetişir diyelim...Davinson en kilit isim. Nelsson tüm hava toplarini rakibe atiyor sete dönüyorlar
Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Baris
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Kerem
Icardi
Böyle cikacagiz galiba
ferdinin karşısında barışın açık oynaması lazım
Angelino’yu bugun kadro’ya almadi hoca yani opsiyon devreye girmeyecek yollanacak
Kazimcan ise güven vermiyor,böyle bir macta ferhat öztorun durumuna düsebilir deplasman da
Bende sahsen gecen sezon sampiyon oldugumuz oyuncularla devam etmemiz gerektigini düsünüyorum
Yeni transferler oyuna katki olarak eksik kaldilar sanchez disinda
Net maglubiyet—————İcardi———-
—Zaha—-Kerem—Barış—-
—-—Torreira—--Kaan——
Zaha bize gol atarsa diye altlarına sıçıyorlar. Bu adam sahada olmalı. Ayrıca skor üretebilen 2-3 oyuncumuzdan biri. Ziyech asla ilk 11 olmamalı ön tarafa dinamizm getirmek şart.
Şu orta saha çok üretken olamaz belki ama kadayıf olmuş fener orta sahasını s… atar mücadele olarak. Okan Hoca’nın doğru 11’i çıkartacağına dair ümidim çok az maalesef.
Başka adam yok ki. Ziyech, Zaha, İcardi hepsi ilk 11’de olmaz. Bana kalsa İcardi yerine Bakambu yazarım ama yapmayacağını biliyoruzNet maglubiyet
hocam kerem solda oynamalıBaşka adam yok ki. Ziyech, Zaha, İcardi hepsi ilk 11’de olmaz. Bana kalsa İcardi yerine Bakambu yazarım ama yapmayacağını biliyoruz
Ben Kaan Ayhan’sız bir orta saha düşünemiyorum. Defansif olarak inanılmaz rahatlatıyor takımı çok kritik müdahaleleri var orta saha oynarken bile. Tabi bu seferde üretken olmakta ve oyun kurmakta zorlanıyoruz. Yine de mutlaka sahada olmalı.hocam kerem solda oynamalı
ortasaha torreira demirbay
barıs alper ise sol bek
orta ziyech sag kanat tete