⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
Kadro yuzde yuz belli bosa farkli dusunmeyin bence. Sadece davinson saglikliysa 11 baslar onun disi kadro belli. Kereme guveniyorum ne varsa onda var yine bu aralar

Valla benim icin derbiler hep sıkıntıydı,şimdi daha da sıkıntı oldu

Bakambu ile baslasak daha cok sansimiz olur herhalde. Icardi bu performansi ile zor katki saglar.

Hoca Davinson’un tedavisi devam ediyor dedi. Muhtemelen tam olarak iyileşmeden oynayacak yine. Hem daha ciddi sakatlanma riski olacak hem de yarım yamalak performans verecek. Bu adam 1 aydır neden iyileşemedi?

ferdinin karşısında barışın açık oynaması lazım

Angelino’yu bugun kadro’ya almadi hoca yani opsiyon devreye girmeyecek yollanacak

Kazimcan ise güven vermiyor,böyle bir macta ferhat öztorun durumuna düsebilir deplasman da

Bende sahsen gecen sezon sampiyon oldugumuz oyuncularla devam etmemiz gerektigini düsünüyorum

Yeni transferler oyuna katki olarak eksik kaldilar sanchez disinda

hoca buyuk maclara ozellıklede fener maclarına takımlarıını herzaman iyi hazırlıyor umarım bu seferde iyi hazırlar dogru taktigi anlayısı bulur

Angelino’yu bugun kadro’ya almadi hoca yani opsiyon devreye girmeyecek yollanacak

Kazimcan ise güven vermiyor,böyle bir macta ferhat öztorun durumuna düsebilir deplasman da

Bende sahsen gecen sezon sampiyon oldugumuz oyuncularla devam etmemiz gerektigini düsünüyorum

Yeni transferler oyuna katki olarak eksik kaldilar sanchez disinda

barışın sol bek performansı da kazımdan iyi olmaz bence

hoca abdülkerimi filan atabilir gibi geliyor bana

—————İcardi———-

—Zaha—-Kerem—Barış—-

—-—Torreira—--Kaan——

Zaha bize gol atarsa diye altlarına sıçıyorlar. Bu adam sahada olmalı. Ayrıca skor üretebilen 2-3 oyuncumuzdan biri. Ziyech asla ilk 11 olmamalı ön tarafa dinamizm getirmek şart.
Şu orta saha çok üretken olamaz belki ama kadayıf olmuş fener orta sahasını s… atar mücadele olarak. Okan Hoca’nın doğru 11’i çıkartacağına dair ümidim çok az maalesef.

—————İcardi———-

—Zaha—-Kerem—Barış—-

—-—Torreira—--Kaan——

Zaha bize gol atarsa diye altlarına sıçıyorlar. Bu adam sahada olmalı. Ayrıca skor üretebilen 2-3 oyuncumuzdan biri. Ziyech asla ilk 11 olmamalı ön tarafa dinamizm getirmek şart.
Şu orta saha çok üretken olamaz belki ama kadayıf olmuş fener orta sahasını s… atar mücadele olarak. Okan Hoca’nın doğru 11’i çıkartacağına dair ümidim çok az maalesef.
Net maglubiyet

boey sanchez apo kazım
kaan tor
barış ziyech kerem
icardi

BAY intihar olur sol tarafta.
Yapılan hatalı kadro mühendisliğinin ceremesini çekiyoruz, nereden tutsak elimizde kalıyor kadro.
Dubois o kadar önemli bir oyuncuydu ki yani bugün istesen Boey'i dinlendirebilirdin ya da 4 gün sonra sol bekte onun ile başlayabilirdin.
Ndombele gelince yabancı feragat hakkımızı Oliveira'dan yana kullanmalıydık ya da Emin'i tutup Nelsson'u satmalıydık.

Önümüzdeki 2 maç onur ve gurur meselesi. Sahada gerektiği gibi mücadele etmeyen her topçu dehlenmeyi hakeder

Bence iki takım da kontrollü başlayacak. İlk yarının 0-0 bitmesini yüksek ihtimal görüyorum. Başta kornerler olmak üzere duran toplar belirleyici olur. Boey, Torreira, Davinson ve Barış kart sınırında. Takımın en atletik 4 ismi.

Fb 5 Anadolu deplasmanını ve 1 Beşiktaş deplasmanını atlattı. Biz ise 5 Anadolu deplasmanı atlattık. Şu anda fb 1 adım önümüzde o yüzden. En az 1 puanla dönersek işi eşitler hatta öne geçmiş oluruz

hocam kerem solda oynamalı

ortasaha torreira demirbay

barıs alper ise sol bek

orta ziyech sag kanat tete
Ben Kaan Ayhan’sız bir orta saha düşünemiyorum. Defansif olarak inanılmaz rahatlatıyor takımı çok kritik müdahaleleri var orta saha oynarken bile. Tabi bu seferde üretken olmakta ve oyun kurmakta zorlanıyoruz. Yine de mutlaka sahada olmalı.
İrfan Can’ın karşısına Barış Alper koymakta büyük risk. Çalımı yediğinde bodoslama dalar penaltı yaptırır kart alır her türlü risk var. Bugün sinyalini verdi.

Geri
Üst Alt