Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Muhtemelen Son kez güvenmiş olacaksın o ZamanBen bu iki derbide kendisine son kez güvenmek istiyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen Son kez güvenmiş olacaksın o ZamanBen bu iki derbide kendisine son kez güvenmek istiyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bir takmışlar fener'in oyun ezberi varmış da set oyunu varmış da bilmem ne.bu maç üç sonuca da açık doğal olarak
ama daha maç önünden bu kadar korkulması çok garip
tamam son 2 maçta özellikle icddi bir düşüşümüz var da bu maç derbi maçı ve biz son 1.5 senede takımımzın büyük maç performansını biliyoruz
hocaya da takıma da bu kadar güvenmemek garip
bir yandan da kadrolar arası uçurum yokken derbilere underdıg oalrak gitmek bana hep avantajlı gelmiştir
bu yüzden fener favori havasını olumlu buluyorum
Babel feghouli kanatlarıni hatırlatıyor, kağnı gibi yavaşZaha Ziyech aynı anda oynarsa intihar olur orta sahayı tutamayız
Tam zaniolo nun yeriydi ora kıçı yla dövmüştü ferdiyiHollandalının oraya ziyech gitmemeli hızlı depar atan biri oynamalı o kanatta eleman hızlı birini gördü mü sahaya bırakmaya baslıyor
Zaha veya keremde bitirebilir ferdiyi adamın bir numarası yok zaten defans yapamiyor hızlıysan mefta oluyor birde geriye donup bekine yardim ediyorsan sahadan siliniyor avrupa maclarında pert olmasının nedeni de bu orada donup yardim etmeyen çok yok burda dönmüyorlar diye kral oluyorTam zaniolo nun yeriydi ora kıçı yla dövmüştü ferdiyi
Torreira
Ziyech Mertens Kerem A. Zaha
Icardi
Yapıyormuş bir de
Hiç de alakası yok.Bu maçı bir şekilde en kötü kaybetmememiz lazım..Lig uzun,daha çok sular akar lafları, bu sezonki lig ve yaşanan rezilllikleri düşününce havada kalıyor..
Bu maçtan sonraki iki deplasmanımız sivas ve trabzon..Burada mağlup olursak bu 2 deplasman sonrası sıkıntılı bir duruma düşebiliriz..Bu nedenle bir şekilde yenilmemek lazım
Torreira
Ziyech Mertens Kerem A. Zaha
Icardi
Yapıyormuş bir de