⚽ SL 23/24 H:18 | Fenerbahçe 0-0 Galatasaray | MS | 24 Aralık

MS ?

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Anket kapatılmış .
bu maç üç sonuca da açık doğal olarak

ama daha maç önünden bu kadar korkulması çok garip

tamam son 2 maçta özellikle icddi bir düşüşümüz var da bu maç derbi maçı ve biz son 1.5 senede takımımzın büyük maç performansını biliyoruz

hocaya da takıma da bu kadar güvenmemek garip

bir yandan da kadrolar arası uçurum yokken derbilere underdıg oalrak gitmek bana hep avantajlı gelmiştir

bu yüzden fener favori havasını olumlu buluyorum
Ya bir takmışlar fener'in oyun ezberi varmış da set oyunu varmış da bilmem ne.

Göreceksiniz maç içinde sağa sola uçuşan crespolar, zymanskiler göreceğiz. Al işte fener'in oyun ezberi.

Uğuldayan tribünler ve sürekli faul ve kart bekleyen fbli topçular ile top mop oynamadan bu şekilde kazanmaya çalışacak iğrenç bir rakip olacak karşıda.

Hakem grubuna bakarsak da muhtemelen bunun önünü açacaklar.

Şu maçı yabancı hakem grubu yönetse iddiada gs favori olurdu. :)

Hollandalının oraya ziyech gitmemeli hızlı depar atan biri oynamalı o kanatta eleman hızlı birini gördü mü sahaya bırakmaya baslıyor

livakovicin kurtarış yüzdesi %56.7,adam kaleye gelen 2 toptan birini yemiş. Musleranın %79.1 yüzdesi

Tam zaniolo nun yeriydi ora kıçı yla dövmüştü ferdiyi
Zaha veya keremde bitirebilir ferdiyi adamın bir numarası yok zaten defans yapamiyor hızlıysan mefta oluyor birde geriye donup bekine yardim ediyorsan sahadan siliniyor avrupa maclarında pert olmasının nedeni de bu orada donup yardim etmeyen çok yok burda dönmüyorlar diye kral oluyor

Bu maçı bir şekilde en kötü kaybetmememiz lazım..Lig uzun,daha çok sular akar lafları, bu sezonki lig ve yaşanan rezilllikleri düşününce havada kalıyor..

Bu maçtan sonraki iki deplasmanımız sivas ve trabzon..Burada mağlup olursak bu 2 deplasman sonrası sıkıntılı bir duruma düşebiliriz..Bu nedenle bir şekilde yenilmemek lazım

Bu maçı bir şekilde en kötü kaybetmememiz lazım..Lig uzun,daha çok sular akar lafları, bu sezonki lig ve yaşanan rezilllikleri düşününce havada kalıyor..

Bu maçtan sonraki iki deplasmanımız sivas ve trabzon..Burada mağlup olursak bu 2 deplasman sonrası sıkıntılı bir duruma düşebiliriz..Bu nedenle bir şekilde yenilmemek lazım
Hiç de alakası yok.

Bu maçın aynısından GS'ın evinde de oynayacak.

Telafisi mümkün bir maç yani. Esas Fb kaybederse ya da kazanamazsa onlar adına daha vahim bir durum.

Beinsporttaki kadro doğruysa hiç izlemeyin maçı

Kaan neden oynamıyor. En iyi 2 liyi bozuyor yuruyenleri oynatiyor. Sonra bahaneler bahaneler

Geri
Üst Alt