Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.553
- 29.055
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta aynı maçı mı izledik?
ozaman yasasin gurbolarmi desek.Almanyadan Galatasaraya kotu oyuncu gelmiyor..
Erdal Keser b dortmund,,,
Ugur Tutuneker b munich,,
Bunlari zaten bilenler bilir..
ve daha niceleri..
Begenmedikleri baris ozbek, serkan calik, tolga cigerci bile fiyat / performans acisindan o sartlar icin katki sagladilar..
Yeni favorim Kaan Ayhan..
Zaten kendisi de hasta Galatasarayli..
Diger genclerden de insallah verim alacagiz..
Hakikaten inanılmazdı, ortada hiçbir şey yokken yedek kulübesi dahil kendilerini yırttılar. Bu neyin motivasyonu, nasıl bir şartlanmışlık...Net bir şekilde mamalanmışlar hele ilk yedikleri golden sonraki tüm takımca vermiş oldukları tepkiler anormaldi
Benim de kadrodan beklentim yüksek ama Okan Buruk ile rahat maç zorGeniş kadrolar böyle durumlar için kurulmuyor mu zaten. 2 kadromuzda bu ligde kafaya oynayacak kalitede. Çıkıp işlerini yapacaklar.
Bizim takim türk futboluna yeni bir kaleci kazandirdi diyebiliriz. Hep böyle no name kalecileri ünlü ediyoruz da henüz 18 yasinda bu seviyeye gelmis kaleci anadolu takimlari acisindan gayet oynatilabilir. Ali Sasal Vural'dan eksigi yok.Ya hala kaleci diyorsunuz
Averaj bir kaleci kaanın şutu kornere iterdi, bu kale önüne tokatladı, golü de yedi
Apokerimin şut da öyle tam köşeye falan gitmiyor ama onu da yedi
Gelecek vaadeder ama kurtardıkları genelde üstüne gelenler, averaj bir kaleci olabilir tecrübe kazanırsa
Usta 2 tane daha var. Birisi direkte patladı. Diğeri de kılpayı dışarı gitti. Tehlikeli sayılması için illa gol mü olmalı?Başka hangi kornerimiz tehlikeli oldu ki?
Bizim takımın oyunu genel olarak iyi ama geçen sezon da dahil büyük bir gol kabızlığı söz konusu ve bu kadro yapısından kaynaklı. icardi hariç kariyerinde skorerliği ön plana çıkmış tek adam yokEksiklere ragmen iyi oynadigimizi düsünüyorum
Hatta ankaragucu macini hatirlatti bu mac
Halil ve demirbay bayagi iyi oynadilar
Ndombele de faydaliydi
Oyundan kaynaklı sorunumuz yok bence skoru erken üretemiyoruz tek sorun buŞu maçı seyretmeyenler maçı 3-0 lık skora bakıp çok rahat kazandığımızı zannederler.
Oyuncu transferi ile çözülmeyecek sorunlarımız var. Teknik ekip güçlendirilmeli.
nasil? zaha suan bosa kacarak oynamiyor. topu aldigi yerlerde etkili olamiyor. kanat forvet gibi takilsa etkili olabilir ama onu da oynatacak ortasaha ve solbek yok.Kerem ve Halil daha önce ciksa top bizde daha fazla kalacakti muhtemelen.
Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Baris, Ndombele, Demirbay ve Zaha'yi begendim. Hocanin biraz daha esnek olmasi gerekiyor, cok efor isteyen bir hücum plani var. Daha basit oynayip Zaha'yi daha etkili kullanmaliyiz.