Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.151
- 35.227
- 3.758
lazyoyu ilk maclarında fizik olarak iyi gördüm kücümsenilenin aksıne zorlu gececek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse küçümsemiyor. Herkes zor maç olduğunun farkındalazyoyu ilk maclarında fizik olarak iyi gördüm kücümsenilenin aksıne zorlu gececek
Yenilebiliriz.lazyoyu ilk maclarında fizik olarak iyi gördüm kücümsenilenin aksıne zorlu gececek
Daha Kayseriye gol atamadık.Bu tsyi bu kadro yenemiyorsa zaten...
Forumun genel kanısı genellikle patladığı için mi bu yorum ahbertKimse küçümsemiyor. Herkes zor maç olduğunun farkında
Biz haric herkes hazir ben bunu anlamiyorumFutbol olarak bir beklentim yok rakibin 11'İ bizden daha hazır durumda en azından oyun olmasa da skor olarak galibiyet almalıyız 2-3 hafta daha sancılı geçer. Rakip muhtemelen kapanıp geçiş arayacaktır Visca yokluğu ciddi etkiler yine de dikkatli olmak zorundayız.
Zor maç ahbap. Ts bizi Rams Park'ta en çok yenen takım.Forumun genel kanısı genellikle patladığı için mi bu yorum ahbert
Sen genelde totem işlerine inanıyorsun baya
Şahin'i azarlamalarına ayrı kopuyorum zaten
saha içi mi masa başı mı rtaşmaci maalesef bakamiyacagim.
Yarin Bremen Bayern münchen ve cumartesi Hamburg Hertha maci stad görevlisi olarak calisacagim..
saha icin olabilir tribün olabilir.. normal güvenlik iste.saha içi mi masa başı mı rtaş
dfb için çalışıyon?saha icin olabilir tribün olabilir.. normal güvenlik iste.
evet bro ama ek gelir icin yapiyorum bide maclara canli bakmak icindfb için çalışıyon?