⚽ SL 23/24 H:2 | Galatasaray 2-0 Trabzonspor | MS | 19 Ağustos

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Oliveira
Barış Mertens Kerem
Icardi

Geçen sezonki ezber kadroya Angelino'yu ekleyip çıkmak lazım zaten henüz Zaha tam hazır değil 2. yarı hamle oyuncusu olarak kullanılabilir.

Maçı izleyemeyecegim. Dağın tepesinde kampta yıldızları ve gezegenleri izleyeceğim bütün gece. Kahroluyorum. Birde yenemezsek ancak ertesi gün haberim olacak zerre telefon cekmiyor

Futbol olarak bir beklentim yok rakibin 11'İ bizden daha hazır durumda en azından oyun olmasa da skor olarak galibiyet almalıyız 2-3 hafta daha sancılı geçer. Rakip muhtemelen kapanıp geçiş arayacaktır Visca yokluğu ciddi etkiler yine de dikkatli olmak zorundayız.

Futbol olarak bir beklentim yok rakibin 11'İ bizden daha hazır durumda en azından oyun olmasa da skor olarak galibiyet almalıyız 2-3 hafta daha sancılı geçer. Rakip muhtemelen kapanıp geçiş arayacaktır Visca yokluğu ciddi etkiler yine de dikkatli olmak zorundayız.
Biz haric herkes hazir ben bunu anlamiyorum

Forumun genel kanısı genellikle patladığı için mi bu yorum ahbert:asd:
Sen genelde totem işlerine inanıyorsun baya
Şahin'i azarlamalarına ayrı kopuyorum zaten
Zor maç ahbap. Ts bizi Rams Park'ta en çok yenen takım.

Şahin başımıza bela yaw hiç sorma. Artık olumlu yazmasını falan da geçtim bari fark atarız falan yazmasın 1-0'lara da razıyım

1-0 olsun bizim olsun ligde Ekim ayının ortalarına kadar iyi futbol beklemiyorum skor alalım yeter

maci maalesef bakamiyacagim.

Yarin Bremen Bayern münchen ve cumartesi Hamburg Hertha maci stad görevlisi olarak calisacagim..

Geri
Üst Alt