⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

Torreira GS formasıyla en savruk maçını oynuyor olabilir. Davinson'un hamle yapmaya hali yok sanki. Kaan Ayhan garip şekilde kötü, Barış enerjik başladı düştü, Demirbay daha istekli ve deniyor ama o da son haftalardaki kadar iyi değil, Kerem A. zaten amatörce hareketler yaptı, çalım atarken kendi ayağına çarptırdı veya durduk yere düştü kaç kere vs... Zaha çok fazla topla buluşamadı. Tete kendi bile ne yaptığını bilmiyor zaten. Muğdat kadar top oynuyor anca...

Bir tek olumlu oyuncu Mertens. Hem çok çalışıyor hem topu büyük oranda iyi kullanıyor. 2-0 olan pozisyonu da tek başına kesmişti ama şanssızlık oldu devamında, çıkmadı top kornere...

Bu maçtan bağımsız konuşuyorum..İstanbul takımlarına kota getireceksin yoksa bu şike şaibe prim olaylarının önüne geçemezsin..

Süperligi İstanbul ligi yapalım olsun bitsin bari..

Sanchez iyi değil tam bir bomba geride. Kaan sol bel değil adam. Demirbay ve torreira orta sahasi inanilmaz zayıf kalıyor. Torreira tek başına mücadele ediyor. Demirbay in faulsuz top kaptığıni göremedim henüz. Tete les aktürkoğlu leş zaha leş. İşin kötüsü okan ikinci yariya ayni kadroyla baslar ve 2-1 geriye düşene kadar da değişiklik yapmaz

Tete icardi degisikligi tum oyunu degistirir 2. golu buluruz bir penalti daha kazaniriz sonra bu kabzimallar 10 kisi kalir 4-1 biter

Abi 2 tane adam almayı da beceremeyen adamlara da bir şey demiyorum. Topu ayağında tutabile bir tane kanat alın olum en kötü ucuz yollu.

Stoperler yok biri sakatlanınca sıçıyoruz. 1 tane bek var bir tana de joker bek var ne hikmetse her maç öncesi bek oynayabilen adamlardan birisi sakatlanıyor.
Abi düzen yok sokarlar öyle işe yani. O zaman sol beki gidip al angelino kalırsa zaten oynatmayacaksın neyin tribi ki bu. Parasını verip kadro dışı bırakacaksın zaten. E abi biz niye zaman kaybediyoruz ki. Şubatta gelip hemen hazır mı olsun istiyoruz.

Şuursuzca hareketler.

çok kötü bir yerleşim vardı sahada

zaten 2 maç üst üste aynı oyuncularla çıkamıyoruz

hocanın biraz oynama ezberi olan oyunculara dönmesi lazım
Sanki Boey yokluğunda Kaan sağ bek, Kazımcan sol bek tercihi ile Barış'ı yine hücumda değerlendirebilirdik. Kerem-Zaha-Barış üçlüsünü görmek iyi olabilirdi bir kez daha.

Abi 2 tane adam almayı da beceremeyen adamlara da bir şey demiyorum. Topu ayağında tutabile bir tane kanat alın olum en kötü ucuz yollu.

Stoperler yok biri sakatlanınca sıçıyoruz. 1 tane bek var bir tana de joker bek var ne hikmetse her maç öncesi bek oynayabilen adamlardan birisi sakatlanıyor.
Abi düzen yok sokarlar öyle işe yani. O zaman sol beki gidip al angelino kalırsa zaten oynatmayacaksın neyin tribi ki bu. Parasını verip kadro dışı bırakacaksın zaten. E abi biz niye zaman kaybediyoruz ki. Şubatta gelip hemen hazır mı olsun istiyoruz.

Şuursuzca hareketler.
Büyük ihtimalle para yok

Ndombele ve kazımcan girmeli oyuna

Tete ve Kerem Aktürkoğlu çıksın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önde baskı işinde seçicilik şart. Takımca presi yapamayınca pozisyonunu kaybediyorsun ve boşalttığın alanlardan rakipler kolayca atak geliştiriyor. Her seferinde stopere baskının mantığı yok. Doğru pozisyon alırsan rakip oyuncular zaten saçmalıyor bir şekilde.

Kazim can tete değişikliği ile başka hocam . Zaha kerem ve mertensten biri yerine de ıcardi

Sanchez iyi değil tam bir bomba geride. Kaan sol bel değil adam. Demirbay ve torreira orta sahasi inanilmaz zayıf kalıyor. Torreira tek başına mücadele ediyor. Demirbay in faulsuz top kaptığıni göremedim henüz. Tete les aktürkoğlu leş zaha leş. İşin kötüsü okan ikinci yariya ayni kadroyla baslar ve 2-1 geriye düşene kadar da değişiklik yapmaz
Torreira mücadele mi ediyor
Yanlış maçı izledik herhalde

Geri
Üst Alt