⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

cezasahasında 8 tane oyuncu varken bizimkiler pas denıyorlar tam trajikomik

Berkan icardi ve kazım girmezse izlemem maçı

08b41de3fcf27905813aa9a33e1bd35e.jpg

Iyi diyebilecegim sadece Mertens vardi. Baris vasat. Digerleri rezalet.

Abi 2 tane adam almayı da beceremeyen adamlara da bir şey demiyorum. Topu ayağında tutabile bir tane kanat alın olum en kötü ucuz yollu.

Stoperler yok biri sakatlanınca sıçıyoruz. 1 tane bek var bir tana de joker bek var ne hikmetse her maç öncesi bek oynayabilen adamlardan birisi sakatlanıyor.
Abi düzen yok sokarlar öyle işe yani. O zaman sol beki gidip al angelino kalırsa zaten oynatmayacaksın neyin tribi ki bu. Parasını verip kadro dışı bırakacaksın zaten. E abi biz niye zaman kaybediyoruz ki. Şubatta gelip hemen hazır mı olsun istiyoruz.

Şuursuzca hareketler.
Tebrikler imza

Kapana. takıma karşı da penaltı alacaksın kerem sahanın ortasına sıçsa da bunu zorluyor diğerinde bunu gösterecek bir zeka yok. Bir çalım atayım rakip indirsin yok. Kenar eşek gibi boş herif orta sahaya kayıyor.
Ne olum bu sol bek alırız orta sahaya kayar, sağ açık alırız 10 numaraya kayar. Derdiniz ne olm sizin.

2.yarıya hemen Icardi ve Eyüp'le başlanmalı

işin özeti bizim teknik heyette oyuncularda nasıl olsa lig sonuncusu havasıyla cıkmıslar

Demirbay yerine Eyüp aydin girsin en azindan silah gibi korner kullanıyor çocuk

Habire adamların mevkisiyle oynuyoruz, kim nerede ne oynuyor kendisi de bilmiyor

Şampiyonluk son maça kalırsa ismail bütün stoperleri oynatır kitler bizi bi güzel, şuraya içerde 3 tane sırık var mertense kereme hava topu atıyoruz şaka gibi ya

Ben hala iki senedir bi sol bek bi orta saha alamayan yönetime kuruluyorum. Geçen sezonun son maçından sonra bu iki transferin yapılması lazımdı.
Bu maçı alamazsak çok fena laflar hazırladım yönetime.

Geri
Üst Alt