Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.425
- 6.404
- 768
Berkan mı, bu maçta ihtiyacımız olan en son şey biraz daha fazla pas hatasıBerkan icardi ve kazım girmezse izlemem maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan mı, bu maçta ihtiyacımız olan en son şey biraz daha fazla pas hatasıBerkan icardi ve kazım girmezse izlemem maçı
Berkani ne için istiyorsunuz abiBerkan icardi ve kazım girmezse izlemem maçı
Tebrikler imzaAbi 2 tane adam almayı da beceremeyen adamlara da bir şey demiyorum. Topu ayağında tutabile bir tane kanat alın olum en kötü ucuz yollu.
Stoperler yok biri sakatlanınca sıçıyoruz. 1 tane bek var bir tana de joker bek var ne hikmetse her maç öncesi bek oynayabilen adamlardan birisi sakatlanıyor.
Abi düzen yok sokarlar öyle işe yani. O zaman sol beki gidip al angelino kalırsa zaten oynatmayacaksın neyin tribi ki bu. Parasını verip kadro dışı bırakacaksın zaten. E abi biz niye zaman kaybediyoruz ki. Şubatta gelip hemen hazır mı olsun istiyoruz.
Şuursuzca hareketler.
Kazım'I alsan Kaan ortaya kayar Berkan'a gerek kalmaz.Berkan icardi ve kazım girmezse izlemem maçı
polemiğe girmemek için torreiara için yorum yapmıyorum burada.Ama artık dayanamıyorum...orta saha komple değişmeli..bu kadar etkisiz bir hucumcu Gs ın orta sahasında olamaz..Ben en iyi döneminde de dedim. Melo’nun yedeği anca olur.