⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

Ali Yiğit de ortaya çıktığına göre şampiyonluk yakındır.

3 puana bakın daha bu saatten sonra oyun moyun düşünülmez ilk 10 hafta olur o işler.Dün rakip 45 dakika 10 kişi oynayan rakibe 90+da penaltıdan attı

Bugun 2-3 kisiyi gözüme kestirdim. Kacacak delik arasinlar fb li hesap olduklarini ispat edip sutlaticam onlari

5 dakika uzatma nedir ? Gol iptali için en az 5 varda dakika durdu, bu maçın hakkı en az 10 dakika uzatmaydi

Bizim gol ofsaytmiydi bence degildi icardi etkisi orda duruyor sonra rakip oyuncudan geliyor top

bugünkü istanbulspor, bu hafta izlediğimiz bizden de bjk'den de fb'den de iyiydi
keşke sezon başından beri böyle oynasalarmış yaw

yani bu maçtaki motivasyonları ne ise o motivasyon kaynağını kaybetmesinler bence bırak kümede kalmayı ilk 5e oynarlar

ama o motivasyon kaynağına biraz daha dom ee şey yapmaları lazım :ddd

Zor mac oldu.Defolarimiz yuzunden zorlandik.Bu takima boey giderse sağ bek,sol bek,8 veya 10 ve mutlak bir sağ kanat lazim.Ama cok zor iste.Bu kadar kisa surede max 2 transfer gelir oda tutar mi soru isareti.

puta madre dedi ya torreira'ya :D gülerek söyledi tabii öyle kavga mavga değil makara muhabbeti , Icardi de hatta öyle deme lan gibisinden bir şeyler diyodu.
Bu arada putalı başka bir şey demiş de olabilir ama puta dedi kesin ben de o sıra tele bakıyordum

Keremde ki bu gerginlik nedir arkadaş. Maç bitmiş İcardi ile neyi tartışıyor hala anlamadım

Geri
Üst Alt