⚽ SL 23/24 H:22 | Galatasaray 3-1 İstanbulspor | MS | 25 Ocak

İlk yarı çok kötüydük. 2. yarı biraz oynayınca kazandık. İcardi'nin daha 2 haftaya ihtiyacı var gibi ama oyun aklı o kadar iyi ki pozisyon alması bile pozisyona sokabiliyor bizi. Bu gün Kaan kötüydü özellikle bir pozisyonda biraz iyi çıkarsa çok daha önceden buluyorduk golü. İlk yarıdaki hiç bir şey oynamadığımız maçı 2. yarı biraz kıpırdayınca kazanmak iyi oldu. Pabuç pahalı takım ciddiyetsiz olamayacağını anlamıştır umarım. Boey giderse sağ bek, sol bek alınmalı.

Tebrikler aslanlar. Ayrıca maç konusunda küfür ederek raporlara bakmamiza neden olan renktaslarimi da en derin sevgilerimi gönderiyorum. Raporlara bakmaktan maçın tadını alamiyoruz
Kufur edilmemesi gerekiyor cok dogru ama mac esnasinda birini gambazlamakta ayri bir olay. Insan gercekten boyle hakemlere rakiplere sinirleniyor.

İkinci kez dikkatimi çekti. BAY genç elemanlara böyle yukarıdan bakarak davranıyor. Az önce Ali Turap’ı tersledi iki maç önceydi sanırım, Kazımcan’a bir benzerini yaptı. Umarım ben o an’lık yanlış anladım

Fener'e olsaydı o golü iptal edemezlerdi. Icardi rakiple mücadeleye girmiyor, orta yapıldığı an kopuyor zaten rakiple, topa kaleci dokunduktan sonra hamle falan zaten yapamaz ve yapmıyor da...

Iyi bir sol bek ve orta saha alınmazsa şampiyonluk zor.
Tete ve Halil kupa maçları disinda sure almamalı.
25 milyon Euro veren varsa Boey satılır tabi ama 15 milyona falan Boey'i satmak aptlallik olur.
Maçın sadece 5 dakika uzaması çok büyük rezalet.

Yine fabrika ayarlarımıza dönmüşüz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yali cocugu

Gozu donmus yali cocugu

Bu satilik kopeklere nasil bir tesvik verildi

Sadece o da degil

Mac boyunca oyuncularimizi sakatlamak adina oynadilar

Bu yali cocugu Turkiyeyi ic Savasa bile surukleyebilecek kadar gozu donmus birisi

Durum cok ciddi

Bu oyuncular daha 2-3 hafta once sahada Turist Omer gibi yuruyorlardi..!!

Tarihin en kirli sezonu

ya hakeme söyleniyoruz da - hala çıkamıyorum şu sarmaldan.

Madem satıldılar etdildiler

2-0 dan 1-1 penaltısı
Zorlasada atlamadığı kırmızı kart.

uğraştırdı ama içimizden geçti diyemiyorum BU MAÇ özelinde.

zaten hiç coşamadım gollerde şu oyun ve şu maçın bu hallere gelmesinden.

genede skor 3-1 -

Iyi bir sol bek ve orta saha alınmazsa şampiyonluk zor.
Tete ve Halil kupa maçları disinda sure almamalı.
25 milyon Euro veren varsa Boey satılır tabi ama 15 milyona falan Boey'i satmak aptlallik olur.
Maçın sadece 5 dakika uzaması çok büyük rezalet.
Tete, Halilin ayakkabısının bağı olamaz, adam sağ tarafı otoban yaptı, tete ile Halili aynı kefeye koymayın

Bizim gol ofsaytmiydi bence degildi icardi etkisi orda duruyor sonra rakip oyuncudan geliyor top
Aktif alanda duruyor diye sanirim. Golu atan o olmasaydi ofsayt verilmezdi galiba.

Beni asil dusunduren gercekten ofsayt miydi? Eski sistemle olan goruntuyu 1 saniye gosterip gectiler, saka gibi.

HANI YARI OTOMATIK OFSAYT SISTEMI???

Geri
Üst Alt