Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.422
- 21.308
- 2.098
Koyduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsimleri yazarken elimle yanlışlıkla göndere basmışım. Cümle de yarım kalmış zaten. Anladın sen işte.Barış?
Kufur edilmemesi gerekiyor cok dogru ama mac esnasinda birini gambazlamakta ayri bir olay. Insan gercekten boyle hakemlere rakiplere sinirleniyor.Tebrikler aslanlar. Ayrıca maç konusunda küfür ederek raporlara bakmamiza neden olan renktaslarimi da en derin sevgilerimi gönderiyorum. Raporlara bakmaktan maçın tadını alamiyoruz
Paylaşalım üstadBugun 2-3 kisiyi gözüme kestirdim. Kacacak delik arasinlar fb li hesap olduklarini ispat edip sutlaticam onlari
Ulan tamamen yanlış okumuşumZaha'ya faul yapan ve kaleci kirmizi kart gormeliydi
tertemizBizim gol ofsaytmiydi bence degildi icardi etkisi orda duruyor sonra rakip oyuncudan geliyor top
Ali YiğitÜçlüyü kim çektiriyor?
Penaltılar hatalı değil ama eğer adam ilk penaltıda elle ellemese şu an başka bisey konuşuyorduk başkan.Napalım auta mı atalım sanki hatalı penaltılar
Tete, Halilin ayakkabısının bağı olamaz, adam sağ tarafı otoban yaptı, tete ile Halili aynı kefeye koymayınIyi bir sol bek ve orta saha alınmazsa şampiyonluk zor.
Tete ve Halil kupa maçları disinda sure almamalı.
25 milyon Euro veren varsa Boey satılır tabi ama 15 milyona falan Boey'i satmak aptlallik olur.
Maçın sadece 5 dakika uzaması çok büyük rezalet.
Bilmiyorum ofsayt degil bence icardi hareketsiz duruyor kaleci elinden kaciriyor kalecinin topu elinden kacirmasinda icardinin etkisi yok top savunmadan geliyor icardi atiyor neye gore ofsaytBence ofsaytı ama fenere olsa verirlerdi golü
Rehavetin ne kadar tehlikeli olduğunu görüyoruz ayrıca maç özelinde. Şampiyonluk yarışında en önemli rakip yine kendimiz. Silkelenip, devam edeceğiz ikinci yarı. Hadi takım!
Aktif alanda duruyor diye sanirim. Golu atan o olmasaydi ofsayt verilmezdi galiba.Bizim gol ofsaytmiydi bence degildi icardi etkisi orda duruyor sonra rakip oyuncudan geliyor top