SL 23/24 H:23 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 28 Ocak

da şu eziklerin kalabalık seri ama ayağa oynayarak hücum etmesini bizim çok rahat yapabilmemiz lazımken genelde yapamıyoruz.

Ona uyuz oluyorum.

Ankara ilk 30 dk akıllı oynadı bu dakıkadan sonra fenere karşı geriden pas yapma çabası top kayıplarıyla beraber tempoyu yükseltmeye başladı pozisyon ve baskı gördüler.
ifb'ye karşı baskı olmasına rağmen geride pas yapan her takım satışta demektir

işin komigi cengiz gibi bitik bir herif gol atıyor ligin kalitesini gösteriyor bu
o kadarda bitik değil - gene iyi top sallıyor içeri.

adamın şut bulduğu pozisyonlarda ama idmandan rahat maşallah işte. ona deliriyorum.

bizde merens bi kere pnealtı civarında şöyle şut bulamadı - hep 8 adam önüne yatar eder.. ya da yandan topu düzgün atmayız ezbere orta yaparız

bu müldürü iyiki almamışız zeki gibi dümdüz adam sadece tempo var boşa giden 3milyon euro

Fener bu maçta uretemiyor. Uzaktan vuruyor.

İlk gol orta yaptı gol oldu. 2. Gol karambole geldi

Ankaragücü defans yapmaya çalışıyormuş gibi göründü izlediğim dakikalarda. Saçma salak bir orta gol olmasa maç düşük tempoda uyku getirecek şekilde devam diyordu. Gisdol kadar direnç gösterseler puan alırlar ama güven vermiyorlar.

o kadarda bitik değil - gene iyi top sallıyor içeri.

adamın şut bulduğu pozisyonlarda ama idmandan rahat maşallah işte. ona deliriyorum.

bizde merens bi kere pnealtı civarında şöyle şut bulamadı - hep 8 adam önüne yatar eder.. ya da yandan topu düzgün atmayız ezbere orta yaparız
cengiz romadan sonra bitti bana göre ,irfan daha etkili oynuyor,kapanan yada agresif oynayan takımlara karşı 1 tane bile şut atamadan macı bitiriyor
15 milyonluk güzel kazık irfan yerıne devametsınler

Morutan bi tane çak koçum uzaktan

cengiz romadan sonra bitti bana göre ,irfan daha etkili oynuyor,kapanan yada agresif oynayan takımlara karşı 1 tane bile şut atamadan macı bitiriyor
15 milyonluk güzel kazık irfan yerıne devametsınler
o kısmını sorgulamıyorum tabi yav.
ama türkiye liginde durduğun yerden tehlikeli top salla yeter. Sert ve hızlı düşen top atıyor - onun dışında tabi bir halt yok.

Valla kim ne derse desin fener oyununu oturtmus durumda ben bu kadar geçen haftada bizde doğru düzgün bir hücum aksiyonu göremiyorum ama adamlar yağ gibi akıyor
Cengiz'in ortası gol olmasa pozisyon yok, şişirmeye devam edin. Orta saha ve bekler arasında çok büyük boşluklar var. Kanatlar defans yapmıyor. Nasıl oyunsa artık. İstanbulspor'un çeyreği kadar oyunu soğutmaya çalışmadı Ankaragücü.

Geri
Üst Alt