Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. Golde o kaptırıyor topu. Her gelen topu fenerlilere veriyor. Çok centilmen biriLeş atmıyor usta, satıyor. İlk gol ondan geldi.
Golleri karıştırmışım usta.2. Golde o kaptırıyor topu. Her gelen topu fenerlilere veriyor. Çok centilmen biri
ifb'ye karşı baskı olmasına rağmen geride pas yapan her takım satışta demektirAnkara ilk 30 dk akıllı oynadı bu dakıkadan sonra fenere karşı geriden pas yapma çabası top kayıplarıyla beraber tempoyu yükseltmeye başladı pozisyon ve baskı gördüler.
Ali Sowe iyi adam ama bir yandan da satın alınabilecek en kolay futbolcu.
İlk dakikalarda belli olur zaten hangi taraf olduğu.
o kadarda bitik değil - gene iyi top sallıyor içeri.işin komigi cengiz gibi bitik bir herif gol atıyor ligin kalitesini gösteriyor bu
cengiz romadan sonra bitti bana göre ,irfan daha etkili oynuyor,kapanan yada agresif oynayan takımlara karşı 1 tane bile şut atamadan macı bitiriyoro kadarda bitik değil - gene iyi top sallıyor içeri.
adamın şut bulduğu pozisyonlarda ama idmandan rahat maşallah işte. ona deliriyorum.
bizde merens bi kere pnealtı civarında şöyle şut bulamadı - hep 8 adam önüne yatar eder.. ya da yandan topu düzgün atmayız ezbere orta yaparız
bu ayrı maloz
bu da başka bir maloz
o kısmını sorgulamıyorum tabi yav.cengiz romadan sonra bitti bana göre ,irfan daha etkili oynuyor,kapanan yada agresif oynayan takımlara karşı 1 tane bile şut atamadan macı bitiriyor
15 milyonluk güzel kazık irfan yerıne devametsınler
Cengiz'in ortası gol olmasa pozisyon yok, şişirmeye devam edin. Orta saha ve bekler arasında çok büyük boşluklar var. Kanatlar defans yapmıyor. Nasıl oyunsa artık. İstanbulspor'un çeyreği kadar oyunu soğutmaya çalışmadı Ankaragücü.Valla kim ne derse desin fener oyununu oturtmus durumda ben bu kadar geçen haftada bizde doğru düzgün bir hücum aksiyonu göremiyorum ama adamlar yağ gibi akıyor
Saracoglunda evet galibabu sene ilk defa fenerin bir rakine penaltı çalınmış![]()