⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Btw bizim kale direklerine büyümü yapıldı ulan? Depte bu kadar olmuyor. Zevkli maç oldu. Tek kale oynadık ama IMDB 3 alan yok artık bu kadar olmaz denilen film tadındaydı

Bu Kerem yedektir aga yedek, yeter yetti be artık, Kereme verilen şansı Halile verelim, çok ama çok çok yakındır 50 kişinin ıslıklaması

Çok şükür ya çok gergin geçiyor maçlar bunlar işaret olmalı Erdan başkanım gereni yapmanı rica ediyorum

Beş tane direkten dönen top iki tane kılpayı ofsayttan sayılmayanlar ve kaçan sayısız pozisyon ikinci yarı neredeyse Gaziantep’in ceza sahasında oynandı ya

Paslaşarak adamların içinden geçeceğimize böyle kaleyi gördükçe vursak 5 atardık. Tebrikler.

Olur da bir şekil gol averajına kalırsa bu sezon kafayı yerim şu maçların özetini izler izler dururum

abi hala idrak edemiorum nasıl Siyah ile beyaz farkı var iki yarıda ya

ohhhh çok rahatladım ya BAY varya yani yemin ederim Cumaya kadar tüm tvitterin falan yönetimi linç etmesini önledi - fenerlilerin hayallerini yıktı..

ohhhhhhhhhh

şu kadroya rağmen gayet iyi oynadık ancak transferler yetişmezse elbet puan kaybedicez umarım acele eder yönetim.

Babaaaa
Herkes ama herkes
Hocamızdan golcümüze
Stoperden kanada

Herkes şapkayı önüne alsın düşünsün
Bu maç bize çookkk büyük ders ve uyarı
Bir daha böyle oynarsak çeviremeyiz
90 dk kapanan, tek atak yapan rakibe nasıl oynanacaksa oturulsun adam gibi çalışılsın
Top kaybeden kontrol çalışsın
Hatalı pas atan pas çalışsın
Hoca hepsine adam gibi atak organizasyon çalıştırsın
Yönetim hemen eksikleri tamamlasın
Seyirci de neden böyle etkisizdi onu çalışsın
Yoksa böyle maç her zaman olmaz

Haydi bir gol sırası yönetimde. Cuma gününe kadar sol ve sağ bek lütfen.

Geri
Üst Alt