⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Skoru geç almak sıkıcı fakat iyiydi takım bugün.

Şu maçın 8-10 olmamasının sebebi oyuncular ya. Boş kaleye 4 gol kaçırmışız, 5 direk var böyle saçma sapan iş olamaz yemin ederim

Her mac biri tavsan cikariyor sapkadan ve öyle aliyoruz maclari gecen mac kerem bu mac baris. Her mac can cekisiyoruz, böyle olmaz bu is.

of bu galibiyet ne oturmuştur ama karşı yakaya. aşırı keyiflendim.

İlk yarı da dahil taş gibi top oynadık. 3. bölgede topu etkili, verimli, akıllı kullanma problemlerimiz geçen seneden beri var, bunu biliyoruz, yeni bir şey değil. Onlar biraz sinir bozuyor ama tempo olarak, akıcılık olarak, alan parselleme olarak, topu geri kazanma süresi ve atak sürekliliği olarak çok yüksek vitese çıktık. Gaziantep çok akıllı ve iyi oynamasına rağmen öyleydik. Bir sürü de pozisyon ve direk zaten. Bu sezon en iyi maçımız bence. Son dakika golü ve morali de birleşince şampiyonluk vitesine çıkmışız hissiyatını verdi bana.

Kerem ve Antepli topçulara ne sövdüm varyaaa

+ Ndombele

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gene hafta kerem baba aldim bugunkunden iyi degildi 2 duran toptan cevirdim şu cocugun pesini birakin artik
Çocuğun peşinde falan değilim. Kerem'i de beğenirim normalde. Bir frikik atacak diye bu kadar top kaybı yapılmaz. O kadar çok top kaybı ile oynuyor ki hiç bir takım buna dayanamaz. Takım geri koşmaktan helak oldu baskı da oluşturamadı.

Antudaki embesiller fb li hukukçuları göreve çağırmış bizim maçlarda şike varmış 😂
Keşke adamlar araştırsada birde Ali Kock girse Silivri görse 😂

Bu sene Ali Azizeyi gölgede bırakan bir şike çeviriyor

fbliler adeta kudurmuş durumdalar

Demirbay la olmuyor kerem a skor üretemezse sahada yok takımın oyununu çok bozuyor baskı yapmamızı önlüyor. Kale önünden şut becerisi berbat

o alperin gol varya...

1. 90 dakika boyunca 1 dk futbol oynamayan tek amacı puan kaybettirmek olan her bir gaziantep oyunucusuna ayrı ayrı,

2. ilk yarıdan beri vakit geçirmek için her türlü onursuzluğu yapan kalecilerine,

3. gaziantep in vakit geçirme çabalarını gözmezden gelen hakeme,

4. puan kaybetmemiz için heveslenen fenerlilerin kursaklarına

5. ve tüm direklere

.............

Geri
Üst Alt