⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Zahanın net gol vuruşları var. Durduğu yerden mermi gibi şut atıyor. Icardi tam iyileşene kadar forvet oynamalı. Kerem ve Icardi el freni malesef.

ortada oynayamayan kerem solda oynadı ne oldu gene 3 4 net gol kaçırdı.Olmaz abi bu kadar sen bu takımın gol asist beklenen adamısın.Pozisyon kaçırıyorsun yetmiyor hem kendinin hem takımın moralini bozuyorsun.Diğer demirbay olan zaten ne işe yarar neden 11 de oynar mevkisi ne bu adam kim biri açıklasın Allah aşkına

Artık savunmazsın herhalde
Niye savunmayayım yav herif son 3 maçta 2 kere bizi ipten alan kişi.
İç sahada ben olsam 3-5 hafta oynatmam, çünkü taraftar baskısından 10 kat mallaşıyor. Şaban şaban hareketler var sen doğru pasını at skoru al sonra şov pası yaparsın.
Bundan sonra zaten gelen geçen içerde 5li oynayacak skorer bi 10 numara alıp kenara koyarım keremi. Deplasmanda frikik mi atıyor sprint mi atıyor kendi bilir.

Barış en düz hareketi yaptı ve golü attı. Gol olmayabilirdi ama kimse beklemiyordu. Hatta gerildiğinde bi yavvv dedim ama gol oldu. Maçta biraz basiti düşünmek gerek her haketin mistik olmayacak. Futbolda basit oynayanlar kazanır

abi 45 dakikayi ne halt yediğini bilmeyerek ziyan ettin - 1 direk var futbolda olur dersin - gol yedin trajedi gibi

ikinci yarıdaki hücum şekli - herkesin koşu atması - dönen toplarda antep 4 5 sanye top tutamadı falan - hemen gol geldi

BAY ipten aldı.

Yahu İcardi BOŞ KALEYE atamadı - Dzeko dingosu gibi yere falan attı kendini - çok kızdım. (Ofsayt golünde affettim)
İlk yarı yorulmadan yeneriz kafasındaydı takım. Çok rahat da pozisyona giriyorduk. Mertens'in Kerem'in pozisyonları falan ortada. Yediğimiz gol futbol şansızlığı. Bence ilk yarı da iyiydik, tempo yükseltmeden halletmek istedik ama ikinci yarı tempoya mecbur kaldık.

Ben olsam sağ kanat alırım, solbek almam. Barış Alper sağ kanatta oynayacak kapalı takımları açacak adam değil, Avrupa maçlarında oynar sağ kanat ama ligde değil. Şimdi solbek bence Barış oynasın adamı köreltmeyelim, sağ kanat alalım solbek kalsın abi.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence oyun olarak kötü değildik
oyuncular konsantreydi baya ama bu kadar beklemememiz gerekiyor. ilk yarıdan fişi çekmemiz lazım.

Bu arada ufak bi detay ama ben biseye takildim. 2.golden sonra o sevincle yedeklerjn bile sahaya girmesi gerekirken barisi kutlamaya bile nerdeyse 4-5 futbolcu gitti. Bizim takimda tam bir hirs ve cosku goremiyorum nedense

2 golde de icardi var .Icardiyi iceri attigimin zaman rakibi boğa biliyorsun bunlari gormeyip bos yorum yapiyorsunuz
golde olması 10 üzerinden 7 8 lik oynadı demek değil.

Vasatı aşamamak - rezalet oynadı demekte değil. ama geçen seneki halinden çok çok uzak.

Golcü görevini yapamadı olması gereken anlarda - ofsayt olan gol hariç - bir noktayı genelleyip "görmüyorsunuz" demekte doğru yaklaşım olmuyor bana göre.

Keremsiz maclari da görduk. Elimizde daha iyisi yok malesef. Kadroda oldugu surece ilk11 olur
Evet, mesela Alanyaspor maçı. 4-0 net galibiyet.
Hocam bu maç Kerem savunma lütfen ya. Tamam ben de seviyorum da bu kadar top kaybı yaparsan takımın oyununun içine edersin.

Berkan Kutluyuda lütfen artık sadece oyun garanti olunca oyuna al Hocam.
Adam Real Madrid'i Pendikspora çevirir bu kalitesizliği ile

Bugün 2. yarıdaki kötü performansına rağmen Kerem'i ıslıklamak da en hafif tabiriyle şımarıklık ve ayıp be arkadaşım...

Geri
Üst Alt