Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 golde de icardi var .Icardiyi iceri attigimin zaman rakibi boğa biliyorsun bunlari gormeyip bos yorum yapiyorsunuzvasatı aşamadı bugün
boş kaleye atamadı falan
Niye savunmayayım yav herif son 3 maçta 2 kere bizi ipten alan kişi.Artık savunmazsın herhalde
bu arda denilen it kesin fenerli
İlk yarı yorulmadan yeneriz kafasındaydı takım. Çok rahat da pozisyona giriyorduk. Mertens'in Kerem'in pozisyonları falan ortada. Yediğimiz gol futbol şansızlığı. Bence ilk yarı da iyiydik, tempo yükseltmeden halletmek istedik ama ikinci yarı tempoya mecbur kaldık.abi 45 dakikayi ne halt yediğini bilmeyerek ziyan ettin - 1 direk var futbolda olur dersin - gol yedin trajedi gibi
ikinci yarıdaki hücum şekli - herkesin koşu atması - dönen toplarda antep 4 5 sanye top tutamadı falan - hemen gol geldi
BAY ipten aldı.
Yahu İcardi BOŞ KALEYE atamadı - Dzeko dingosu gibi yere falan attı kendini - çok kızdım. (Ofsayt golünde affettim)
Evet kazandik ama daha iyi oynamaliyizYine kazaniriz ama iyi oynayamiyoruz :/
kalp + benim beyine de vurdu son dklar beyin kanamasından gideceğim sandımkalp 120de maç izliyoruz valla yorulduk 3 puan rahatlattı
golde olması 10 üzerinden 7 8 lik oynadı demek değil.2 golde de icardi var .Icardiyi iceri attigimin zaman rakibi boğa biliyorsun bunlari gormeyip bos yorum yapiyorsunuz
Evet, mesela Alanyaspor maçı. 4-0 net galibiyet.Keremsiz maclari da görduk. Elimizde daha iyisi yok malesef. Kadroda oldugu surece ilk11 olur