⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Devrede gozyaslarindan konuya girilmezken takimin super oynadigini ve endise edilmemesi gerektigini soyleyen dostlara selam olsun
hocam katılmıyorum.

ikinci yarıda sahadaki takımın presi - hücumu - şut denemesei BAMBAŞKA idi

ilk yarıda hayat rahat gibi takılırken , takım antepe gel bana kontra yap diye bağırdı remsen. iğrençte gol attılar.

Kerem Aktürk oğlu bos boş konuşmayın bıraksın , basit oynamanın daha etkili olduğunu öğrensin ilk önce..
Barış Alper ruhu ile herşeyi ile oynuyor,
Halil Dervişoğlu çok kötü forvet ama çok iyi yardımcı forvet olur gibi.

Gs taraftari olarak celik gibi sinirlere sahibiz. Su maci izleyip hastanelik olmamak, cildirmamak elde degil. Bir yandan net penaltilar verilmiyor, bir yandan 5 dakikada bir topu direge nisanliyoruz. Bombos pozisyonlar gole cevrilemiyor. Gaziantep tek atagimsisinda orta kafa gol yapiyor. Gomuluyor, zamana oynuyor.

Böyle mükemmel oynadığımız bir maçta puan kaybetseydik ayrı bir üzülürdüm

Okan Hocam.adina sevindim kaçan gollere değil rakibin kaçırdığı gollere odaklanan pusudakiler coşamadı 🙂

Yerine adam yokken keremi ıslıklamak tam bi mallık. Bu adam sezon sonu kadar bize lazım. Tete gibi beyin fukarası bencil herif yerine Keremi tercih ederim. Zaten depresif herif iyice çökertiyoruz. Islık yedikten sonra sanki iniesta pasları atacak

Rakibin nadir çıkabildiği anlarda Abdülkerim'in eksikliği hissediliyor maalesef. Onu da not olarak düşelim. Davinson'un daha iyi olması lazım.

İnsanı bu kadar yoran bir maç uzun süredir izlemedim. Çalışarak mı hamama giderek mi yoksa kurşun döktürerek mi halledersiniz bilmem ama şu bitiricilik sorununu çözün. Artık cinnet geçireceğim.

10dHotK4K8R0AM.webp

Gs taraftari olarak celik gibi sinirlere sahibiz. Su maci izleyip hastanelik olmamak, cildirmamak elde degil. Bir yandan net penaltilar verilmiyor, bir yandan 5 dakikada bir topu direge nisanliyoruz. Bombos pozisyonlar gole cevrilemiyor. Gaziantep tek atagimsisinda orta kafa gol yapiyor. Gomuluyor, zamana oynuyor.
ben son golde belimi sakatladım hacım

Geri
Üst Alt