⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

İlk yarıdaki oyuna sallayanlar sezon başından beri Liverpool gibi oynuyoruz sanıyordu herhalde. İlk yarı bile sezonun en iyi ilk yarısıydı. 2. yarı çıktığımız seviye onun da üstündeydi.

Maçta ilk yarımı ikinci yarımı hatırlamıyorum antepli bi oyuncu cezasahında topu uzaklaştırırken yerde eliyle oynamadı mı pozisyonu doğru düzgün göstermediler

Savundugum yok ama kadroda daha iyisi varmi? Zaha deme sakin cunku daha iyi degil. Daha iyisini transfer etmedigimiz surece en iyisi kerem. Istatistikler de buku dogruluyoyor zaten
Adam için topun bir kıymeti yok. Sanki topu kaybederse bir sorun yokmuş gibi davranıyor. 3 kişinin arasına giriyor, olmayacak yerlere pas deniyor vs. Bu olmaz. Alternatifi yokmuş gibi duruyor ama şu hali ile herhangi biri de oynayabilir yerine.

Bir oyuncu kendisini bu kadar serbest/rahat hissetmemeli. Bu kadar kotu oynayip hala daha sacmalamaya devam etmek ozguven degil simariklik. Bu saatten sonra futbolu ogrenemeyecegine gore belki biraz kafasına vurup akillandirmak çare olabilir. Ha bana kalsa satar kurtulurum.
Bende satarım yalan yok. Yazın net Avrupa’ya okutulmalı zaten ben geç kaldığımızı düşünüyorum bu yaz bekliyordum gidişini ki herifler kabak gibi eksik olan yere adam alamadılar birde Kerem yok ah vahı çekerdik.
Çapı belli herif bunu forvet arkasına ince çalım atabileceğini sıkışık rakibe karşı pas ile arayı açabileceğini düşünen süper zeka kimse ortaya çıkması gereken kişi olmalı.

Bu herif premier ligde oynadığımız tipik kontra oyuncusu, 3 lü forvet oynatırsın sağ forvet ortaya geçer bu ve icardi kontrata çıkar en fazlası bu daha da ötesi olamaz.
Bunu altyapıda niye oynamadıkları da gözümüze vuruyor, abi yerden orta açmıyor halı saha mı olm bu sürekli çalım çalım. Forvet arkasında olup çalım atmaya çalışıp atamazsan kontra yersin. Sadece bu da değil gittik orta saha versiyonunu aldık herifin birde. Yetmedi beleş diye sağ kanat olanını aldık ve en son da 28 yaşına gelip götü ağırmışı da buna döndü.

Kerem gibi herifleri parlatıp redbul grubuna falan 15-20 ye çakıp geçeceksin. Kariyer sezonu geçirdiğinde hop vuracaksın.

Maçta ilk yarımı ikinci yarımı hatırlamıyorum antepli bi oyuncu cezasahında topu uzaklaştırırken yerde eliyle oynamadı mı pozisyonu doğru düzgün göstermediler
Net dokundu elle. 2 acidan hizlica gosterdiler. Hakem kacirabilir ama VAR resmen yedi penaltiyi.

kerem aktürkoğlu gibi futbolcusu olan takımın taraftarına Allah sabır versin. Her topu kaybeder mi bir insan

kardeşler denen hakem bozuntusu net 2 sarı kartı atladı,avantaja oynattı ama sarıları bilerek vermedi

Uzaktan şut atacak oyuncumuz çok az.Doğal olarak rakipler ceza sahasına gömülüyor Mesela Kaan bugün çok güzel toplar çıkardı dışarı ama vuracak oyuncu yok.Takım boyu kısa olunca ortalarda boşa gidiyor.Gol atan oyuncular hep aynı.Ekstra gol katkısı aldığımız oyuncu yok maalesef(Abdül dışında).
Aslında var yav. Zaha var, mertens vurur ama nadir deniyor, demirbay vurur daha tane olabilir ki takımda. Kerem bile vuruyor da olay vurmak değil vurabilmek için yerleşememe.

Geri
Üst Alt