⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Adam için topun bir kıymeti yok. Sanki topu kaybederse bir sorun yokmuş gibi davranıyor. 3 kişinin arasına giriyor, olmayacak yerlere pas deniyor vs. Bu olmaz. Alternatifi yokmuş gibi duruyor ama şu hali ile herhangi biri de oynayabilir yerine.
Yerine oynayanlari da göruyoruz. Aynisi icardiyede yapildi yok yuruyemiyor yok söyle böyle. 3-4 mac görduk icardisiz takimi

Kerem de ayni durum. Zaha bi mac iyi 1 mac kötu. Tete zaten yok. Ee baska kim kaldi kanatta?

kale direkleri değişmeli bu maçtan sonra

Kerem çıkıp zaha girince oyun açıldı keremin kendini sorgulaması lazım çok kızıyorum ama bir yandan da çok üzülüyorum

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kokune, dibine, en ince zerresine kadar hak ettigimiz bu maci boyle son dakikada kazanmak uzuyor beni. One gecsek, adamlar kabak gibi acilacak, farka kosacagiz. Nasil is bu ya?

Direkler resmen dusmanimiz oldu...

Neyse bu futbol icin tesekkurler takim.

Zahanın net gol vuruşları var. Durduğu yerden mermi gibi şut atıyor. Icardi tam iyileşene kadar forvet oynamalı. Kerem ve Icardi el freni malesef.
Kesinlikle katılmıyorum, 2 tane stoperi ceza sahasının içine gömüyor çıkarmıyor onları, her golde her pozisyonda var her maç ama her maç banko penaltısı var bazen veriyorlar bazen vermiyorlar. 1cm ile ofsayta yakalanmasa Halil yine golünü atmıştı, penaltısı verilse al sana 2 gol. Şu takımda bi el freni varsa ı da 2 tane Keremdir.aldıkları 2 toptan biri direk rakibe gidiyor

Geri
Üst Alt