Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine oynayanlari da göruyoruz. Aynisi icardiyede yapildi yok yuruyemiyor yok söyle böyle. 3-4 mac görduk icardisiz takimiAdam için topun bir kıymeti yok. Sanki topu kaybederse bir sorun yokmuş gibi davranıyor. 3 kişinin arasına giriyor, olmayacak yerlere pas deniyor vs. Bu olmaz. Alternatifi yokmuş gibi duruyor ama şu hali ile herhangi biri de oynayabilir yerine.
Zaha vuruyor direkten dönüyor sonra Halil’in kafa topunu kaleci çıkarıyor sonra dönen topa Halil tekrar vuruyor direğe çarpıp dışarı çıkıyor. O pozisyonda iki direk var.mertensin şut 2 mi sayıldı
ben 4 direk hatırlıyom
acaip odaklanmışım maçtan sonra kalkınca ortamı garipsedim başım döndükalp + benim beyine de vurdu son dklar beyin kanamasından gideceğim sandım
Kesinlikle katılmıyorum, 2 tane stoperi ceza sahasının içine gömüyor çıkarmıyor onları, her golde her pozisyonda var her maç ama her maç banko penaltısı var bazen veriyorlar bazen vermiyorlar. 1cm ile ofsayta yakalanmasa Halil yine golünü atmıştı, penaltısı verilse al sana 2 gol. Şu takımda bi el freni varsa ı da 2 tane Keremdir.aldıkları 2 toptan biri direk rakibe gidiyorZahanın net gol vuruşları var. Durduğu yerden mermi gibi şut atıyor. Icardi tam iyileşene kadar forvet oynamalı. Kerem ve Icardi el freni malesef.
ASY 'deki Manisa maçı - hayatım boyunca unutmam o golüOrhan Ak'ın şişirdiği topta benzer bir gol atmıştı Ümit Karan.
Van Basten misin Ümit Karan?
Şu pozisyon neydi öyle yaw. Sinemada görsen yok artık falan olursun
Hayir zaha nin vurusu sonrasi halilin vurusta direkten döndü kaleciden dönenmertensin şut 2 mi sayıldı
ben 4 direk hatırlıyom
ben de golde yatak başlığına yumruk attım sevinçtenacaip odaklanmışım maçtan sonra kalkınca ortamı garipsedim başım döndü![]()