- 3 Temmuz 2012
- 133.860
- 80.741
- 5.198
Gecen hafta sol bekte kaan ayhan faciasından sonra berkan o bölgeyi rahatlatacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kankss yavMaçları 1-0 kazanalım golleri de hep rakip defans atsa bile bana fark etmez.Kötü oyunla 3 puana razıyım ben.Fb istediği kadar fark atarak kazansın maçları 1 şekilde takılacaklar bence..
Öyle olursa son haftaya kadar sürer yarış. Ligdeki takımlar leşBu Beşiktaş maçını 1 şekilde Beşiktaş'a kazandırırlar gibime geliyo reis yavNe zaman o statta oynasak hakemler de onlardan yana taraf tutuyo hem de bizim maçlarda primi fazla alıyolar.Eğer biz onları orda yenersek başkanları bile istifa edebilir bence
Ts'nin de Fb'yi yenmesini bekleyecez biz bence reis yav
![]()
Yatırım tavsiyesiyse basıyorum Bahadırım, patlarsak zararımı kim karşılayacak? @Keramettin TANRIVERDİ ağamız mıiy 0 banko gibi duruyor
Baba dur bi görelim öyle rahatlayalım, Berkan ve geri pasları malumGecen hafta sol bekte kaan ayhan faciasından sonra berkan o bölgeyi rahatlatacaktır
İstanbul maçına tam bu kafayla başlamıştık ama averajı ilk yarı bitmeden sie ettik ahmedimmmBol gollü galibiyet bekliyorum fenerin zorlandığı dönemde averajı düşürmek lazım
Penaltının icadı gol atmayı beceremeyen takımların imdadına yetişmek olabileceğini düşünüyorum.TRT yi bir açtım. Bu sefer fenerin kadın takımı 83 te penaltiyla beraberliği yakaladı
Her yerde penaltı atiyorlar
Abi ben çok inanıyorum ya bilmiyorum her maç böyleyim biraz Polyana gibi oluyor ama böyle büyüdük Galatasaray’ın olduğu yerde hiç birşey imkansız değildirİstanbul maçına tam bu kafayla başlamıştık ama averajı ilk yarı bitmeden sie ettik ahmedimmm
Okanim aslında Galatasaray her zaman aydınlığa açık bir kapı bizler için. Fb öyle değil onlarda sürekli bir depresif durum var. Olayın psikoloji kısmının vurgusu bu yüzden yapılıyor, yapıyoruz.Abi ben çok inanıyorum ya bilmiyorum her maç böyleyim biraz Polyana gibi oluyor ama böyle büyüdük Galatasaray’ın olduğu yerde hiç birşey imkansız değildir![]()
Hadi bakalım reis ama biz o maçta yine hakeme sövecez gibi geliyo yavÖyle olursa son haftaya kadar sürer yarış. Ligdeki takımlar leş
Jk’yi yenmek lazım bu sene.
Bu sene O sene diyelim
Kanks yavHadi bakalım reis ama biz o maçta yine hakeme sövecez gibi geliyo yav![]()