⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Gecen hafta sol bekte kaan ayhan faciasından sonra berkan o bölgeyi rahatlatacaktır

Kadro açıklandı ve ilk baktığım şey Barış Alper in mevkisiydi. Esas yerinde oynuyor olmasına inanılmaz sevindim 🙏❤️

Bol gollü galibiyet bekliyorum fenerin zorlandığı dönemde averajı düşürmek lazım

Bu Beşiktaş maçını 1 şekilde Beşiktaş'a kazandırırlar gibime geliyo reis yav :D Ne zaman o statta oynasak hakemler de onlardan yana taraf tutuyo hem de bizim maçlarda primi fazla alıyolar.Eğer biz onları orda yenersek başkanları bile istifa edebilir bence :D Ts'nin de Fb'yi yenmesini bekleyecez biz bence reis yav :D
Öyle olursa son haftaya kadar sürer yarış. Ligdeki takımlar leş 😅

Jk’yi yenmek lazım bu sene.

Bu sene O sene diyelim

Artık %100 lük pozisyonları kaçırmayalım kadro olarak defansif zaafımız olsa da asıl sıkıntı gollük pozisyonları skora yansıtamamak

İstanbul maçına tam bu kafayla başlamıştık ama averajı ilk yarı bitmeden sie ettik ahmedimmm
Abi ben çok inanıyorum ya bilmiyorum her maç böyleyim biraz Polyana gibi oluyor ama böyle büyüdük Galatasaray’ın olduğu yerde hiç birşey imkansız değildir 😊

Abi ben çok inanıyorum ya bilmiyorum her maç böyleyim biraz Polyana gibi oluyor ama böyle büyüdük Galatasaray’ın olduğu yerde hiç birşey imkansız değildir 😊
Okanim aslında Galatasaray her zaman aydınlığa açık bir kapı bizler için. Fb öyle değil onlarda sürekli bir depresif durum var. Olayın psikoloji kısmının vurgusu bu yüzden yapılıyor, yapıyoruz.

Gaziantep'in yedekleri

1. MUSTAFA BURAK BOZAN
19. BATUHAN AHMET ŞEN
9. İLKER KARAKAŞ
12. JANIO BIKEL FIGUEIREDO DA SILVA
13. IRANEUTON SOUSA MORAIS JUNIOR
26. MİRZA CİHAN
91. BAHADIR GÖLGELİ
93. MEHMET KUZUCU
80. LUKA STANKOVSKI

Geri
Üst Alt