⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

abi şurda gördüğüm saçmalıkları yazayım.
1-Demirbay çok aksıyor öyle böyle değil bak çok bazik davranıyor. Topu yönlendirecek herif bu ama torreira top dağıtıyor.
2- Torreira defansif olarak fena değil ama bu herif geride kullanıp ofansif olarak katkı almaya çalışmak akıl tutulması.
3- Orta saha kanatlarsa adamın önü 30metre kare boşken pas atmıyor bak avrupa takımına karşı şu pozisyonu verelim 3 tane tıkarlar.
4-Mertens bildiğin enerjisi 10 oyuncu gibi oynuyor oynatma abi o zaman. Zamanında pas atmıyor zamanında şut çekmiyor.
5-Zamanında şut demişken olm siz ne dayaklık adamsınız 40 merteden pas atmaya çalışıyorsunuz anladık, pasla ceza sahasına gitmeye çalışıyorsunuz bunu da anladık. Yav duran topta 9 metreden kaleye kafayla golü kaç kere attınız ya kaç kere olm.Aram kafanıza orta açıyor ya önündekine pas indir yada arkaya doğru aç topu.
Delirdim ya şut çekmiyor herifler. 10 kişi ceza sahasındayken çalım atıyorsan penaltıya oynayacaksın pas atacaksan ele doğru açacaksın. Abi topu kaleden uzaklaştırarak çalım atarak nasıl sonuç olacak.

berkan-zaha değişikliği acilen gelmeli. hatta torreira-ndombele değişikliği de gelebilir. torreira bugün rezalet.

Başlarım karakterinizden testinden … şu takıma “skora” hayvan gibi etki edecek ortasaha alın. İki yönlü tek gidişli çok bölgeli anlamam uzaktan saplayacak, adam eksiltecek güçlü bir iki ortasaha lazım. Torreira ile Kerem D. ile böyle kısır döngüde takılıp dururuz.
Ceza sahası içinde şut çekmeye korkup birbirine ikram eden bir takım. Okadar gole uzağız yani

Yok arkadaş bu iş bjk nin samsuna karşı 4-5 kırmızı görmesine döndü.
En iyi adamını sat vs. Transfer yapma. Sonra eşek yüküyle transfer yapan ve hakemlerin kolladığı, Anadolu takımlarının reklam geliri üzerinden şike parası alıp yattığı heriflerle mücadele et.
Sevmedim bunu

bu maç döner ama çekirge bir sıçrar 2 sıçrar. okan büyük takım hocası değil. büyük takımlar maçlarının yüzde 90'ını böyle kapanan takımlara karşı oynar, hocalarının da ona göre bir taktiği, planı olur. Ben daha küçük takımlara işte böyle oynanmalı diyeceğimiz bir maç izlemedim. Dikkat ederseniz kendimize denk ve bizden güçlü takımlara karşı çok iyi oynarken küçük takımlara karşı reziliz.

Kerem’in saçma sapan şuursuz futbolu, Batış asla bu maçın adamı değil buna rağmen iyi idik ama çok kötü bir gol yedik.

Firsatlari kacirmasak burda hic bir oyuncuya o kötü bu kötü denmeyecek aslinda. Yerin dibine sokuyoruz gereksiz yere.

Berkani çıkarıp barışı sola alması lazım mertens yerinede Zaha girmeli

Acil Mertens ----> Halil değişikliği ile ikinci yarıya başlanmalı.

Zaha disinda oyuna alinabilecek oyuncu da yok kulubede. Hepsi sahadakilerden bile kotu. Berkan yerine Zaha ile baslariz. Rumen herife kirmizi aldirabiliriz, uzerine oynamak lazim.

hiç bir içerideki maçı Tek kale böyle hapsederek oynamadık - hep hızlı atak yedikte yedik .

1 maç bile hatırlamıyorum ablukaya alıp mahfettiğimiz bu sene ligde tek kale eze eze böyle. belki başlarda olabilir ama aklımda kalan yok

Geri
Üst Alt