Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.539
- 40.251
- 3.413
Gayet de iyi oynuyoruz. Cok övunen febe bundan iyi oynamiyor. Aramizdaki fark onlar atiyor(yada hafif hakemden yardim aliyor pen6 fln) biz atamiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bu takım hep iyi oynuyor ama GOL ATAMIYOR. özellikle kapalı savunmalaraKadroya göre iyi bile oynuyorduk ama gol yedik
Acil Mertens ----> Halil değişikliği ile ikinci yarıya başlanmalı.
Ceza sahası içinde şut çekmeye korkup birbirine ikram eden bir takım. Okadar gole uzağız yani
Gayet de iyi oynuyoruz. Cok övunen febe bundan iyi oynamiyor. Aramizdaki fark onlar atiyor(yada hafif hakemden yardim aliyor pen6 fln) biz atamiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 232577
Aynen reziliz 2.70 falan puan ortalamamiz varbu maç döner ama çekirge bir sıçrar 2 sıçrar. okan büyük takım hocası değil. büyük takımlar maçlarının yüzde 90'ını böyle kapanan takımlara karşı oynar, hocalarının da ona göre bir taktiği, planı olur. Ben daha küçük takımlara işte böyle oynanmalı diyeceğimiz bir maç izlemedim. Dikkat ederseniz kendimize denk ve bizden güçlü takımlara karşı çok iyi oynarken küçük takımlara karşı reziliz.
İsmi Halilagic olsa begenirdinHalil gireceğine 10 kişi oynamayı tercih ederim