⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Gayet de iyi oynuyoruz. Cok övunen febe bundan iyi oynamiyor. Aramizdaki fark onlar atiyor(yada hafif hakemden yardim aliyor pen6 fln) biz atamiyoruz
20240129_185827.webp

Her maç aynı terane, aynı hatalar. kazanırken hataları düzeltip rahatlamak gerekirken kazanıyorsak sorun yok zihniyeti takımı bitiriyor. Kaç maç oldu takım gol yollarında sıkıntı çekiyor ama bunu düzeltmek için takımda bi hareketlilik yok.
Gerçi bu maçı alıraksak da aynı düzen devam edecek

Baya baya rakip sahaya yerleşmiken orta yaptık
İçerde sadece icardi vardı

Bu bile bence takımda kimsenin ne yapacağını bilmediğini fazlasıyla gösteriyor

her maç 10 kişi kapanacaksa bu takıma lazım olan adam 10 numara ve bir tane de hareketli kanat. Hadi 10 numara belki eldeki kanatları oynatır.

Kerem demirbay en sonunda yedirecekti başardı Mertens de tuzu biberi oldu

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yahu her maça ilk maçı 2-0 kaybetmiş rövanş maçı gibi başlıyoruz. Hürraaa acele acle saçma sapan ataklar, telaşla atılan şutlar geride dehşet açık alanlar!

ulan şu saçma sapan takımı yürüyerek oynasak yenerdik! şimdi bu kalabalıkta bekle penaltı gelsin karambolden girsin. aman be

Ceza sahası içinde şut çekmeye korkup birbirine ikram eden bir takım. Okadar gole uzağız yani

Bitiricilik yok ki. Torreira’nın golü var mı renkdaş geldiğinden beri ? İyi güzel tamam dinamo gibi severiz de abi gol de at arada ya ds asistlerini görelim. Ortasahasın sen yaf. Kerem D. paşamız da Ümraniye’ye coştu diye ilk 11’e atıldı yine.

Geçen sene yine Oliviera az çok gol atıp asist yapıyordu. O da yok. Adam yok ortasahamızda iş bitirecek

bu maç döner ama çekirge bir sıçrar 2 sıçrar. okan büyük takım hocası değil. büyük takımlar maçlarının yüzde 90'ını böyle kapanan takımlara karşı oynar, hocalarının da ona göre bir taktiği, planı olur. Ben daha küçük takımlara işte böyle oynanmalı diyeceğimiz bir maç izlemedim. Dikkat ederseniz kendimize denk ve bizden güçlü takımlara karşı çok iyi oynarken küçük takımlara karşı reziliz.
Aynen reziliz 2.70 falan puan ortalamamiz var

Bu macta da gayet iyiyiz bu arada

Golu attık attık yoksa muzaffer dayının oğlan girince geçmiş olsun maç biter

Geri
Üst Alt