⚽ SL 23/24 H:23 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 29 Ocak

Hava koşulları, Muslera hasta, Berkan bek falan derken zor bir maç.

Boruyu döşeyeceğiz Allahın izniylen
rok-680x365_c.jpg

Maçları 1-0 kazanalım golleri de hep rakip defans atsa bile bana fark etmez.Kötü oyunla 3 puana razıyım ben.Fb istediği kadar fark atarak kazansın maçları 1 şekilde takılacaklar bence..
TS depten 3 çıkarmamız avantajı elimize almamıza sağladı. Jk’yi de yenersek rahat şampiyon oluruz

TS depten 3 çıkarmamız avantajı elimize almamıza sağladı. Jk’yi de yenersek rahat şampiyon oluruz
Bu Beşiktaş maçını 1 şekilde Beşiktaş'a kazandırırlar gibime geliyo reis yav :D Ne zaman o statta oynasak hakemler de onlardan yana taraf tutuyo hem de bizim maçlarda primi fazla alıyolar.Eğer biz onları orda yenersek başkanları bile istifa edebilir bence :D Ts'nin de Fb'yi yenmesini bekleyecez biz bence reis yav :D

Kazanırsak şaşırırım. Neler olacağı cok belli.

Deniz kenarındayım, 0 derece veriyor. Seyrantepe yi düşünemiyorum bile. Bir olumsuzluk daha.

Bu Beşiktaş maçını 1 şekilde Beşiktaş'a kazandırırlar gibime geliyo reis yav :D Ne zaman o statta oynasak hakemler de onlardan yana taraf tutuyo hem de bizim maçlarda primi fazla alıyolar.Eğer biz onları orda yenersek başkanları bile istifa edebilir bence :D Ts'nin de Fb'yi yenmesini bekleyecez biz bence reis yav :D
Tam Kabzelik maç. ;)

Yemeyip atarsak ya da yediğimizden fazla atarsak kazaniriz 😎

stadda ne remixler çalıyor öyle

maç değil tomorrowland.

cok sey kacirdim galiba boey disinda kim gitti de yangin oldu bu kadar.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan sol bekte çok korkutucu bir durum. Bu adam zerre sol bek oynayamıyor malesef

Geri
Üst Alt