⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Bu maçta bizi zaten doğrayacaklardı, zemin işi tam arayıp da bulamadıkları bir piyango oldu bu onun bunun çocukları için.

Hakeme gerek kalmayacak muhtemelen bu patates tarlası tek başına yeterli olacak. Boşuna yırtınmıyorlar maç illa bu sahada oynanacak diye.

Biz puan kaybedebiliriz belki ama ilahi adalet şaşmaz. Bunu kesinlikle umut etmiyorum ve asla istemiyorum ama tahminimce Ankaragücü'nün kendi bir oyuncusu sakatlanacak bu maçta bu kadar şerefsizlik ve haysiyetsizlik sonrası.

Kahpelik şerefsizlik dönüyor. Gençlerbirligi oynayamıyor bu sahada. Emeklilik ikramiyesi vermek için yırtınıyorlar ali ye.

Zeminin sorumlusu fenerasyonmuş. Kesinlikle oynatırlar. Kupa maçını da başka biryerde oynatırlar. Kadıköy olabilir bile.

Eskisehirde oynatilacagi söylentileri var ama hiç sanmıyorum Ankara seyircisiz olsaydı bukadar ısrar etmezdi muhtemelen

Bu stadta oynayacaksak yedeklerle cikilmali maca. Simdi 3p alacagiz diye en kilit oyunculari sakat vermeyelim bari

Kohn baslamali Berkan biraz dinlensin

Muslera
Kaan - Davinson - Nelsson - Kohn
Torreira - Kerem D
Bay - Mertens - Kerem A
Icardi/Carlos

yaw kötü zemin diye illa sakatlık olacak değil, oyunumuzu etkiler evet ama koyar döneriz

Dan dun vurmalık adamlar oyuna atılmalı teknik adam bırakır bu tarlada.

Şimdi kuşlar zihinlerinde bu maça puan kaybı yazdı ama samsun maçı gibi ilk yarıdan fişi çekince bunların psikolojisi iyice dibe vuracak. Hangi dala tutunurlarsa o dalı kıracağız...

Gereksiz prag maçı yüzünden ve zeminin rezlliginden sokan hoca Hatay maçındaki hataya düşmemeli mutlaka sahaya göre kadro çıkarmalı
Çıkacak 11 çok çok önemli

Zeminin olağanüstü kötü olacağını sanmıyorum. Bakım yapılıyor, ille yemyeşil çim olması da şart değil; önemli olan zeminin düz ve sertlik-yumuşaklık ayarının iyi yapılmış olması. GB maçının burada oynatılmaması da fazladan yıpranmasın diyedir...

TFF adamların cezasını bizim maça göre ayarladı; normalde 8-10 maç olması gereken cezanın 5 maç verilmesi tesadüf değil elbette; o ince hesap boşa mı gitseydi yani?!..

Başka stada alınsa, biliyoruz ki bir ton yaygara koparılırdı; böylesi daha iyi sanki. Hayırlısıyla sakatlıksız ve puan kayıpsız döneriz inşaallah...

Lig şampiyonunun Cl elemesindeki muhtemel rakipleri: (Tek eleme)

Partizan
Young Boys
Şaktar
Midtyland
Sparta Prag
Bodo Glimt vs.

Muhtemelen seri başı olacağımızdan bunların çoğuyla aynı torbada oluruz ve bunlarla eşleşmeden daha kolay 1 ekiple eşleşiriz. Elenilse bile Avrupa Ligi grubu garanti

Lig 2.sinin Cl elemesindeki muhtemel rakipleri: (3 eleme)

İlk eleme
Sturm Graz
Kızılyıldız
Servette
Slavia Prag
Dnipro

2.eleme
Brest
Twente
Benfica
Anderlecht
Rangers