Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.313
- 2.990
- 698
Davinson'dan iyi bek olur zaten eskiden 3-5 oynamışlığı var diye biliyorum. En azından tecrübesi ve fizik gücü ile Cephas'ın karşısında durması yeterli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gecen hafta izledim vasat fakat temaslı ve foullu oynayan bir takım özellikle sag tarafı cok kullanıyorlar onlarda da top sürmeyi seven oyuncular var o zemınde ne yapacaklar acabaAnkaragücü vasat bir takım.
iki pas yaparsak rahat alabiliriz .
saçmalamamak lazım.
Köhn ilaç gibi gelebilir bu maçta
Ndombele yerine Demirbay daha iyi olur sağ taraf mecbur Barış oynaması lazım. Icardi oynaması şart maç temposunu yakalamaya başladı gol de attı dahada hırslanmıştır.------------------------Muslera-------------------
Davinson-------Nelson--------Abdül------Köhn
------------------Torreira------Berkan-----------
---Tete-----------------Ndombele----------Zaha
-------------------------Vinicius-----------------
Ben olsam böyle çıkarım.Takımı bir şekilde rotasyona sokmamız lazım yoksa patır patır dökülecek oyuncular sakatlıktan
kaanda sakatlık olmazsa berkan yerine kaan derim bu 11 içinNdombele yerine Demirbay daha iyi olur sağ taraf mecbur Barış oynaması lazım. Icardi oynaması şart maç temposunu yakalamaya başladı gol de attı dahada hırslanmıştır.
Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Berkan
Barış - Demirbay - Zaha
Icardi
Kerem merkezde olmamalı Mertens oynamaya devam etmesi lazım.Nando
Tete Davinson Abdülkerim Derrick
Lucas KDB
Barış KeremA Wilf
Mauro
Kaan dinlenmeli.
Kaan orayı kaldıramaz sene sonuna kadar bek + orta saha için yazmamak lazım direk rotasyondan eksiltebiliriz.kaanda sakatlık olmazsa berkan yerine kaan derim bu 11 için
puan kaybının 2 ihtimali varpuan kaybı hissi var ilk kez oluyor bu sene
bu kadar dar kadro, sakatlık, yorgunluk çok zor maç olacak.
pozisyon harcama şovun en az olması gereken bir maç