⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

gecekondudan arkadasım var istnbul takımlarının hicbirini sevmıyorlar kim gelse sövüyorlar

mac seyirciligi olacagı icin coşmuş durumdalar bunlar gercekten her macı dolduran holigan boyutunda taraftarlar

Ankaragücü, güçsüz bir takım, Emre gibi kötü bir hocası var. Ortalamanın bir tık üstüne çıkarsak rahatça yeneriz.

Ali Turalp ve Köhn'ün bekte olması lazım.

Joker diye diye oyuncuların pestilini çıkarmaya gerek yok. Aynı zamanda rakip Bayern değil Kopenhag değil. Ankaragücü lan. Yanında Nellson, Abdülkerim falan olacak. Ali Turalp her türlü kaldırır bu maçı.

Ali Turalp ve Köhn'ün bekte olması lazım.

Joker diye diye oyuncuların pestilini çıkarmaya gerek yok. Aynı zamanda rakip Bayern değil Kopenhag değil. Ankaragücü lan. Yanında Nellson, Abdülkerim falan olacak. Ali Turalp her türlü kaldırır bu maçı.
Orkunum yoksa Ali Turalp in menajeri sen misin 👀

Orkunum yoksa Ali Turalp in menajeri sen misin 👀

Onun menajeri şu an benim kadar yaygara yapamazdı muhtemelen.

Allah'ın Ankaragücü'sü ya. Kaan pert, Berkan nefes alamıyor, Barış'ı en azından 90 dk yerine 45 dk oynatıp biraz dinlenmesine fırsat tanımamız lazım, Aureira sakat geldi...

Bu çocuk tam da şimdi sağ bek oynamayacak da ne zaman oynayacak?

Thurampı ayda 1 zorlu ve hasat alanında tertip edilen ifbli antrönörlerin dolduruşuna gelmiş rakiplere karşı sahaya sürme fikrinden çıkalım
Kupada ümraniyeye karşı bile 11 çıkarmadı o.b. (hata). Olur da çocuk oynarsa yine torpil, iltimas, kıyak, gibi abuk subuk bi ton post okumayalım

Thurampı ayda 1 zorlu ve hasat alanında tertip edilen ifbli antrönörlerin dolduruşuna gelmiş rakiplere karşı sahaya sürme fikrinden çıkalım
Kupada ümraniyeye karşı bile 11 çıkarmadı o.b. (hata). Olur da çocuk oynarsa yine torpil, iltimas, kıyak, gibi abuk subuk bi ton post okumayalım

Bu söylediklerine katılıyorum. Lakin joker dediğimiz adamların durumu bana pek iç açıcı gelmiyor. Sanki 1-2 haftaya patır patır sakatlıklar yüzünden belimiz bükülecek gibi.

Ve ilerleyen haftalardaki maçlarımız Ankaragücü'nden daha zorlu.

Bilemiyorum.

En kritik viraja girmişken rotasyon fikrini kafanızdan çıkarın.

Bu kritik viraj lig bitene kadar sürecek bu arada. Yani Ankaragücü deplasmanına has bir durum değil bu.
Bizim fikstürde en zor virajdayız 2 maçı geçtik 5 maç kaldı ya şarampole uçarız ya şampiyon oluruz tam gaz dönmek lazım vites düşürmeden girmeliyiz.

Samsunspor dep(3 puan)
Başakşehir(3 puan)
Ankaragücü dep
Antalyaspor
Beşiktaş dep
Rizespor
Kasımpaşa dep

Muslera
Baris Nelson Abdülkerim kohn
Torrera
Tete mertens Kerem d. Zaha
Icardi

0-8
İcardi (4)
Kaan
Sanchez
Berkan
Torreira

5101c94e583509ce21507797443cf64a.jpg

Bizim fikstürde en zor virajdayız 2 maçı geçtik 5 maç kaldı ya şarampole uçarız ya şampiyon oluruz.

Samsunspor dep(3 puan)
Başakşehir(3 puan)
Ankaragücü dep
Antalyaspor
Beşiktaş dep
Rizespor
Kasımpaşa dep

Zamanın ne göstereceği bilinmez elbette. Kimse Fener'in Samsun ve Alanya'dan evinde 4 puan bırakacağını düşünmezdi mesela.

Ancak şu tabloya baktığımda bana Beşiktaş deplasmanı ve Antalyaspor en sıkıntılı maçlar gibi geliyor.

Zamanın ne göstereceği bilinmez elbette. Kimse Fener'in Samsun ve Alanya'dan evinde 4 puan bırakacağını düşünmezdi mesela.

Ancak şu tabloya baktığımda bana Beşiktaş deplasmanı ve Antalyaspor en sıkıntılı maçlar gibi geliyor.
Samsun - Alanya bunlar fenerden alabilir ama Rize, Kasımpaşa, Hatayspor 3 maçlık fikstürlerinde pek ihtimal yok 9 puan 15 averaj yaparlar bizim 3 maçlık süreç önemli en fazla 2 puan kaybetmeliyiz o da beşiktaş deplasmanına saklamak lazım Ankaragücü'nde o krediyi harcama lüksümüz yok.

Samsun - Alanya bunlar fenerden alabilir ama Rize, Kasımpaşa, Hatayspor 3 maçlık fikstürlerinde pek ihtimal yok 9 puan 15 averaj yaparlar bizim 3 maçlık süreç önemli en fazla 2 puan kaybetmeliyiz o da beşiktaş deplasmanına saklamak lazım Ankaragücü'nde o krediyi harcama lüksümüz yok.

Açıkçası Fener'in şu Rize, Kasımpaşa, Hatay maçlarından 7 puan ile çıkacağını düşünüyorum. Ya Rize ya Kasımpaşa'ya takılırlar gibi.

Ankaragücü'nde eğer puan kaybedersek bunun sebebi ne olabilir diye düşünüyorum;

- Bitiricilik sıkıntısı (bu sene maşallahımız var bu konuda, elimize su dökemez hiçbir takım)
- Yorgunluk yüzünden kalite farkına rağmen oyundan düşmemiz & konsantrasyon kaybı

Geri
Üst Alt