⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Yeni sol bekimizin kurguya gireceğini düşünüyorum. Berkan gibi dinamizmi ile varolan birisi dahi Muslera’nın yüzü ile çıkarttığı topta koşamadı artık. Abdulkerim rotasyona girecektir. Nelsson iyi giderken hocanın keseceğini sanmıyorum. Nelsson-Abdulkerim oluşturur defans tandemini. Kaan muhtemelen dinlendirilir, sağ bekte Barış alperi izleriz. Maç içindeki duruma göre Köhn ile mevki değiştirebilirler. Ortasaha tandemini bozmaz hoca Torreira-KDB ile çıkar. İlerisi de sabit. Kerem-mertens-zaha-icardi. Berkanı yedekten orta sahaya atar diye düşünüyorum. Maçın taktiksel olarak bi analizini yapmayacağım zira kum pistte maç yapacağız. Kötülük düşünüp plan yapanların, planlarının elinde patlayacağı gibi bir maç olsun yarım gol atıp çıkalım ben okeyim. Şu an elzem olan durum o patates tarlasından sakatlık vermeden çıkmak.

Önümüzdeki 2 deplasmandan 6pts cikarirsak fb psikolojik olarak pes edecek düzeye gelir bence. İlki bu digeri bjk deplasmanı. Yorgun argın 6 pts cikaracagimizi sanmiyorum ama hoca asilamistir topculara bu macların onemini inş

bugüne kadar ndombeleye hiç ihtiyacımız yoktu, hep süre alsın alışsın diye oyuna aldık ama ilk defa bir maçta en çok ona ihtiyacımız var. torreira ve dayı acayip yıprandı.alternatifleri de yok. sakatlıkta falan sezon bitebilir allah korusun. orta sahada ndombeleyle başlamaya mecburuz. ben de istiyorum tabi torreria ve dayıyla başlayıp hükmedelim orta sahaya ama korkuyorum zeminden sakatlıktan vs vs . bugün rize keşke puan alabilse de yarın rahat rahat çıkabilsek maça. rize maçından sonra bu maçı tartısmak daha dogru olacak sanırım

Takim yorgun, yürüyerek oynayacak Ndombele'yi idare edecek enerjisi yok. Torreira bile ikinci yarılar geriye koşmaya zorlanıyor yorgunluktan. Okan Hoca'nin oynatacagini zannetmiyorum zaten, son 3 maçta sadece uzatma dakikaları icin oyuna aldi.
O maçtada takım yorgundu manchester deplasmanı sonrası idi

oglum kazımcan bizden yediğin ekmeği helal etmemiz için penaltı yaptır kırmızı falan gör çok ihtiyacımız var sana :D :D

Muslera
Baris - Nelsson - Akerim - Kohn
Torreira - Dayi
Tete - Mertens - Zaha
Icardi

Kerem A, Berkan ve Sanchez'i saklayalim Sparta macina.

Vinicius Mertens'in yerine girer ikinci yari, o da dinlenmis olur Sparta icin.

oo biz aurier oynar diye bekledik, onu geçtim kaan da oynayamayacak.

muslera

barış nelsson apo köhn

torriera berkan

zaha demirbay kerem

icardi
günay
sanchez
eyüp
mertens
tete
viniSr

böyle çıkarız. (belki berkan yerine mertensle de başlayabilir ama belli olmaz)

Prague maçının son dakikasına kadar seyrettiyseniz eğer Mertens ve Berkan'ın oynamaması gerektiğini fark etmiş olmanız lazım. Berkan bu maç oynarsa rövanşta 2. yarıyı çıkartamaz. Mertens ise 37 yaşında oğlum bu adam. Prague maçında en az 2 maçlık kondisyonunu harcadı. Ankaragücü maçında yedek kulübesinde bile olmaması lazım.

oo biz aurier oynar diye bekledik, onu geçtim kaan da oynayamayacak.

muslera

barış nelsson apo köhn

torriera berkan

zaha demirbay kerem

icardi
günay
sanchez
eyüp
mertens
tete
viniSr

böyle çıkarız. (belki berkan yerine mertensle de başlayabilir ama belli olmaz)
Baris sag bekte cok kotu oynuyor

Bekte davinson olmali bence barisi onde kullanmaliyiz

Muslera köhn apo nelsson sanchez torreira demirbay zaha mertens barış ıcardı böyle bir 11 bekliyorum.

karşımızda prim sözü almış takım olacak, zemim berbat, takım yorgun şu cendereden çıkarız inş

Gümbür gümbür oynanmalı neyin yorgunluğu anlamıyorum hani sanki üst düzey tempo oluyormuş gibi maçlarda, kaldı ki ligin ilk çeyreğinde maçları yürüyerek oynadık bugünleri düşünerek.

Evet kadro dar evet rotasyona dahil etmemiz gereken adamlar kocaman bir çöplük ama eldekiler çıkıp lamı cimi olmadan oynamalı asla tası Türkiye ligi rakip Ankaragücü yani.

Oyuncularımızı milyon euroluk yapan kaşları gözleri değil bütün halinde Ankaragüçlü oyunculardan daha üst seviye oyuncu oldukları için zaten dün ve bugün antrenman bile yapmadı oyuncular 3. tam günden sonra hala yorgunuz diyorlarsa kendilerini seneye Ankaragücü vb. takımlara yollayalım yani yılda 3-4 milyon euro ödeme yaptığımız adamda arada sırada sıkışsın yani.

Her şey bir tarafa haftada tek maç oynadığımız dönemleride biliyoruz yani hiç birisi bahane değil ve olmamalı, kabul etmiyorum.

Son dönemde zor geçmesi muhtemel maçları rahat geçtik,kolay sandığımız maçlarda ise tam tersi aşırı efor sarfedip zorlandık. ben bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum ancak neticeden ziyade sakatlık olmaması en büyük dileğim

Nihayet ismi lazım değili kadroya almamış hoca. dk işi kolpa demek ki artı sergio oynayabilecek durumda.

Hass abdül yok.sakatlıktan yeni çıktı diye riske etmek istemedi mi acaba?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nihayet ismi lazım değili kadroya almamış hoca. dk işi kolpa demek ki artı sergio oynayabilecek durumda.

Hass abdül yok.sakatlıktan yeni çıktı diye riske etmek istemedi mi acaba?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaan Apo ve Dombele sakat diyorlar

5 eksik var. Aurier, Kaan, Ziyech sakat. Ndombele ve Abdulkerim niye yok bilemiyorum.

Geri
Üst Alt