SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

var hakemine neden kızıyorsunuz orta hakem penaltıyı veren izledigi halde verdi şerefsiz
Aslında penaltıyı veren VAR hakemi çünkü durduk yere hakemi çağırıp burada penaltı var dedi. Bunu dediği an hakemlerin çoğu gidip verir sonra o kararı ama yinede hakem de VAR'daki kadar hatalı o görüntüden nasıl bu kararı vicdanıyla verdi insan anlamıyor.

Oyuncular niye terketmiyor sahayı lan ben olsam çıkardım mal misiniz lan 90 dakika götünüzu yırttıniz

Bein’in 8 bixel çizgi kamerasından el tespit ettiler sanırım. Şimdi açıklansın bakalım var kayıtları ama kesenin…

Ulan fb'li futbolcular bile itiraz etmedi

VAR'da ki haramzade penaltı uydurdu

Allahınızdan bulun

Tezinden defolup gidin bu ülke futbolundan

Abi şerefli orta hakem gider orda izler, sonra penaltı değil der
Sadeve VAR değil, orta hakem yan hakem hepsi mamalı
her yerden bağlıyorlar
Orta hakemi 96 . dakika Kadıköy’de Monitöre davet edeceksin böyle net olmayan pozisyonda ve oradan penaltı değil demesini bekleyeceksin mümkün değil.Bizim maçta geçen sene ısrarla Var çağırmışken orta hakem gitmemişti vermek zorunda kalır diye ben gördüm ben gördüm deyip gitmemişti.(unuttum maçı )
Yani demem o ki Var çağırırsa ver demek için çağırır gidersen vermeden dönemezsin

Son düzenleme:
Bu mübarek günde tek dileğim bile isteye bu hareketi yapan hakemin evine varamamadi

fbli arkadaşlarımla konuşuyoruz foule falan çaldılar sandım diyor onlara bile absürt geldi bu penaltı. lig izlenmeyecek hale geleli çok oluyor da fanatiğiz işte izliyoruz. akıl işi değil bunu takip etmek

Geri
Üst Alt