SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Aslında penaltıyı veren VAR hakemi çünkü durduk yere hakemi çağırıp burada penaltı var dedi. Bunu dediği an hakemlerin çoğu gidip verir sonra o kararı ama yinede hakem de VAR'daki kadar hatalı o görüntüden nasıl bu kararı vicdanıyla verdi insan anlamıyor.
belliki vardakiler temas var diye hakemin aklını çelmiş admirim

Kasımpaşa'nın Fener'den puan alacak olmasına şaşırdım. Verilen penaltıya diyecek bir şey yok elini çekiyor orada oyuncu ama penaltı veriliyor artık bu iş bildiğin kupayı Fener'e vermelerine kaldı. Bence devam etmeye de gerek yok lige alsınlar versinler sonrada siktir olup gitsinler de seneye bari futbol izleyelim.

Orta hakemi 96 . dakika Kadıköy’de Monitöre davet edeceksin böyle net olmayan pozisyonda ve oradan penaltı değil demesini bekleteceksin mümkün değil.Bizim maçta geçen sene ısrarla Var çağırmışken orta hakem gitmemişti vermek zorunda kalır diye ben gördüm ben gördüm deyip gitmemişti.(unuttum maçı )
Yani demem o ki Var çağırırsa ver demek için çağırır gidersen vermeden dönemezsin
Onu fener maçında yapacaklar hakem ben gördüm diyecek o hakem akşamına hakemliği bıraktırırlar

O top ele değmiyor kardeşim, VAR’daki kişi ve maçın hakemi dışında kimse o topun ele değdiğini iddia edemez. Göz göre göre ele değmeyen topa penaltı verdiler. Bunun hiçbir izahı yok.
Montaj yapacaklardir. Her türlü o topu ele carptirirlar

Şu maçtan sonra kimse bu lig temizdir, hakemler tarafsızdır, adil şartlarda rekabet vardır demesin. Kimseyi bu zırvalara inandıramazlar.

Allah belanızı versin sizin lan bu nasıl tiyatro hala kendime gelemedim verin kupayı da rahatlasın yavşaklar

Ses etmeyen yönetim, radikal açıklama yapmayan yönetimin seçime falan gitmesine gerek yok,
dogrudan istifa bekliyoruz artık yeter, bu kadar pişkinlik olmaz

Geri
Üst Alt