Ankara maçı dışında iptal edilenlerin hepsi doğruydu. Zaten çoğu ofsayttan gitti. Yarı otomatik ofsayt sistemi çok büyük oranda doğru karar veriyor. Hadi bizim ligi geçtim uefada ofsayttan iptal edilenlerde hata olma ihtimali çok düşük.
Fb, Samsun ve Hatay maçlarında penaltıları verilmediği doğru ama bu 3 maçta da kaçırdığı net pozisyonlar var. Sakatlanmadan önce bunları çok nadir kaçırıyordu
ankara maçı dışında bence istanbul maçındaki golü de geçerliydi üstat. ayrıca ofsayt olduğu bir çok golünde kıl payı ofsayt idi yani öyle bariz bir yakalanma söz konusu değil, şanssızlık da diyebiliriz.
hatta samsun depl. pozisyonu bence ofsayt bile değil, aleks taşçıoğlu sebebiyle böyle düşünüyorum. çünkü ofsayt varsa bile 1 cm falan vardır, adam var'a bile bırakmıyor direkt kesiyor pozisyonu.
27. hafta vs ankaragücü depl. (faul sebebiyle verilmedi, net gol, hemfikiriz)
24. hafta vs samsunspor depl. (1 cm falan ofsayt sebebiyle) (yan hakem alex taşçıoğlu, bayrağı kaldırıyor, var'a bırakmıyor, inanmıyorum)
23. hafta vs antep içeride (son gol, icardi ofsayt değil, halil dervişoğlu 10 cm falan ofsayt, gol iptali doğru ancak halil'den dolayı)
22. hafta vs istanbul içeride (gol kesinlikle geçerli. ofsayt değil)
her şeyi geçtim. tek bir maç var ki, efsane. o da kköy'deki fb maçı. dziku'nun o tokat savurmasına nasıl var çağırılmaz? nasıl penaltı verilmez? dziku'ya nasıl kırmızı verilmez? sonra hatay deplasmanı son dakikası ayağına basılması, içerideki bjk maçı ghezal pozisyonu, içerideki antep maçında verilmeyen penaltısı falan...
bildiğin bu adamın bu sezon çok net 5-6 golüne direkt etki edildi (verilmeyen 2 gol ve 4 penaltı). + bu verilmeyen dört penaltının ikisinin olduğu maçların birinde hatay'a 2-1 yenildik birinde fb ile berabere kaldık.
bu arada adam içerideki ts ve bjk derbi galibiyetlerinde tüm gollerimizi attı. cl'ye girmemizin baş mimarı oldu.
anlayabiliyorum seni bir çok noktada haklısın ama, son zamanlarda icardi konusunda seni istikrarlı bir şekilde düşünceni savunmaya çalıştığını görüyorum.
buna gerek yok, haklı olduğun bir kısım var icardi eski icardi değil kesinlikle fakat iyileşiyor ve üzerine koyuyor. eski icardi'ye doğru gidiyor. sürekli bu şekilde yazmanın kimseye faydası yok bence.