⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Kolay bir maç olmasını beklemiyorum açıkçası çünkü Sergen Yalçın'ın takımları oldu olası hep ters gelmiştir ama burada iş bizim takımda bitiyor eğer Prag maçını olumlu bir motivasyona çevirip bu maçı bir reaksiyon verme ve kenetlenme maçı olarak görürsek rahat şekilde kazanma durumu da oluşabilir, Umarım bu motivasyonla sahada olup güzel ve önemli bir galibiyet alabiliriz. Şu önümüzdeki 6 günlük süreç 3 kupa hedefi için çok kritik şuradan 3 galibiyetle çıkabilirsek takımın önü inanılmaz açılacak hayırlısıyla.

Son düzenleme:
Takımın mental durumu gidişatı belirler. Avrupadan elenmeyi ekstra motivasyona çevirebilirsek kolay kazanacağımız bir maç bekliyorum.

Bir mucize olur da rahat bir iç saha galibiyeti gelirse ben

GF7UbtVXsAAhdN4
Bu da ben

kesinlikle prag macini unutmus olmaliyiz yarin gavura vurur gibi vurmaliyiz

Kadro tercihi konusunda;

Nelsson' un hele de son dönemde verdiği ekstra güvenden hiç vazgeçesim gelmiyor; partneri çok farketmese de Davinson' un ceza sınırında olması nedeniyle Apo olabilir. Kaan olmayacaksa ve Barış' ı önde kullanmak isterse Davinson' u sağbekte de görebiliriz ayrıca...

Bu maçta Mertens' in dinlendirilmesinden yanayım; maçın gidişatına göre gerekirse sonradan girer yine. Hakkını teslim etmeyen yok gibi; aylardır çok iyi performans gösteriyor, o olmayınca takımın oyun aklı ve özgüveni düşüyor. Lakin adamın yaşı malum ve birkaç maçtır tercihleri filan şaşmaya başladı. Limitlerini sınamak yerine idareli kullanmak daha gerçekçi bir yaklaşım olur kanısındayım...

Kerem-Zaha tercihi kritik. Zaha-takım arası kaynaşma bir türlü ideal düzeye gelemediği için ben de kendisine ısınamadım. Skor katkısı yaptığı maçlarda bile takımın oyununu yükselten adamlarımızdan biri olarak göremedim pek. Sihirbazlık denemelerini sıklaştırmadığı müddetçe, tercihim Kerem' den yana, o da ceza sınırında...

Umulmadık bir durum olmadıkça İcardi oynayacaktır ve oynasın zaten. Zaha direkt tek santrfor oynamak için ideal bir adam değil, kariyerinde kafa golü yok gibi bir şey, pas-şut-dripling tercihleri falan sıkıntılı. Vinicius' u da pek gözüm tutmadı açıkçası...

Gol atsın da moral bulsun diye tutuyor ama herif havlu atmış rakibe bile gol atmaktan aciz. Gerçi son Ankara maçında attı ama hakem götünden faul uydurdu
Gecen bi yerde gördum bu sezon 7golu iptal edilmis. Bunlardan en az 2-3u nizami gollerdi

En az 5 net penaltisi da verilmedi

Ama icardi gol atamiyor icardi oyunda yok bla bla bla

Böyle böyle sindirdiler adami, simdi bir de malafat olayindan ustune geliyorlar

Son düzenleme:
Gecen bi yerde gördum bu sezon 7golu iptal edilmis. Bunlardan en az 2-3u nizami gollerdi

En az 5 net penaltisi da verilmedi

Ama icardi gol atamiyor icardi oyunda yok bla bla bla
Ankara maçı dışında iptal edilenlerin hepsi doğruydu. Zaten çoğu ofsayttan gitti. Yarı otomatik ofsayt sistemi çok büyük oranda doğru karar veriyor. Hadi bizim ligi geçtim uefada ofsayttan iptal edilenlerde hata olma ihtimali çok düşük.

Fb, Samsun ve Hatay maçlarında penaltıları verilmediği doğru ama bu 3 maçta da kaçırdığı net pozisyonlar var. Sakatlanmadan önce bunları çok nadir kaçırıyordu

muslera

kaan nelsson apo köhn

torriera -- berkan

BAY -- mertens -- zaha

icardi
böyle çıkarız büyük ihtimalle.

Ankara maçı dışında iptal edilenlerin hepsi doğruydu. Zaten çoğu ofsayttan gitti. Yarı otomatik ofsayt sistemi çok büyük oranda doğru karar veriyor. Hadi bizim ligi geçtim uefada ofsayttan iptal edilenlerde hata olma ihtimali çok düşük.

Fb, Samsun ve Hatay maçlarında penaltıları verilmediği doğru ama bu 3 maçta da kaçırdığı net pozisyonlar var. Sakatlanmadan önce bunları çok nadir kaçırıyordu

ankara maçı dışında bence istanbul maçındaki golü de geçerliydi üstat. ayrıca ofsayt olduğu bir çok golünde kıl payı ofsayt idi yani öyle bariz bir yakalanma söz konusu değil, şanssızlık da diyebiliriz.

hatta samsun depl. pozisyonu bence ofsayt bile değil, aleks taşçıoğlu sebebiyle böyle düşünüyorum. çünkü ofsayt varsa bile 1 cm falan vardır, adam var'a bile bırakmıyor direkt kesiyor pozisyonu.

27. hafta vs ankaragücü depl. (faul sebebiyle verilmedi, net gol, hemfikiriz)
24. hafta vs samsunspor depl. (1 cm falan ofsayt sebebiyle) (yan hakem alex taşçıoğlu, bayrağı kaldırıyor, var'a bırakmıyor, inanmıyorum)
23. hafta vs antep içeride (son gol, icardi ofsayt değil, halil dervişoğlu 10 cm falan ofsayt, gol iptali doğru ancak halil'den dolayı)
22. hafta vs istanbul içeride (gol kesinlikle geçerli. ofsayt değil)

her şeyi geçtim. tek bir maç var ki, efsane. o da kköy'deki fb maçı. dziku'nun o tokat savurmasına nasıl var çağırılmaz? nasıl penaltı verilmez? dziku'ya nasıl kırmızı verilmez? sonra hatay deplasmanı son dakikası ayağına basılması, içerideki bjk maçı ghezal pozisyonu, içerideki antep maçında verilmeyen penaltısı falan...

bildiğin bu adamın bu sezon çok net 5-6 golüne direkt etki edildi (verilmeyen 2 gol ve 4 penaltı). + bu verilmeyen dört penaltının ikisinin olduğu maçların birinde hatay'a 2-1 yenildik birinde fb ile berabere kaldık.

bu arada adam içerideki ts ve bjk derbi galibiyetlerinde tüm gollerimizi attı. cl'ye girmemizin baş mimarı oldu.

anlayabiliyorum seni bir çok noktada haklısın ama, son zamanlarda icardi konusunda seni istikrarlı bir şekilde düşünceni savunmaya çalıştığını görüyorum.

buna gerek yok, haklı olduğun bir kısım var icardi eski icardi değil kesinlikle fakat iyileşiyor ve üzerine koyuyor. eski icardi'ye doğru gidiyor. sürekli bu şekilde yazmanın kimseye faydası yok bence.

Sıkıntı çıkaracak bir maç gibi gözükmekte

ankara maçı dışında bence istanbul maçındaki golü de geçerliydi üstat. ayrıca ofsayt olduğu bir çok golünde kıl payı ofsayt idi yani öyle bariz bir yakalanma söz konusu değil, şanssızlık da diyebiliriz.

hatta samsun depl. pozisyonu bence ofsayt bile değil, aleks taşçıoğlu sebebiyle böyle düşünüyorum. çünkü ofsayt varsa bile 1 cm falan vardır, adam var'a bile bırakmıyor direkt kesiyor pozisyonu.

27. hafta vs ankaragücü depl. (faul sebebiyle verilmedi, net gol, hemfikiriz)
24. hafta vs samsunspor depl. (1 cm falan ofsayt sebebiyle) (yan hakem alex taşçıoğlu, bayrağı kaldırıyor, var'a bırakmıyor, inanmıyorum)
23. hafta vs antep içeride (son gol, icardi ofsayt değil, halil dervişoğlu 10 cm falan ofsayt, gol iptali doğru ancak halil'den dolayı)
22. hafta vs istanbul içeride (gol kesinlikle geçerli. ofsayt değil)

her şeyi geçtim. tek bir maç var ki, efsane. o da kköy'deki fb maçı. dziku'nun o tokat savurmasına nasıl var çağırılmaz? nasıl penaltı verilmez? dziku'ya nasıl kırmızı verilmez? sonra hatay deplasmanı son dakikası ayağına basılması, içerideki bjk maçı ghezal pozisyonu, içerideki antep maçında verilmeyen penaltısı falan...

bildiğin bu adamın bu sezon çok net 5-6 golüne direkt etki edildi (verilmeyen 2 gol ve 4 penaltı). + bu verilmeyen dört penaltının ikisinin olduğu maçların birinde hatay'a 2-1 yenildik birinde fb ile berabere kaldık.

bu arada adam içerideki ts ve bjk derbi galibiyetlerinde tüm gollerimizi attı. cl'ye girmemizin baş mimarı oldu.

anlayabiliyorum seni bir çok noktada haklısın ama, son zamanlarda icardi konusunda seni istikrarlı bir şekilde düşünceni savunmaya çalıştığını görüyorum.

buna gerek yok, haklı olduğun bir kısım var icardi eski icardi değil kesinlikle fakat iyileşiyor ve üzerine koyuyor. eski icardi'ye doğru gidiyor. sürekli bu şekilde yazmanın kimseye faydası yok bence.
Şanssızlık değil ağır olduğu için ofsayttan kurtulamıyor.

Samsun ve İstanbul maçlarındaki ofsaytların da doğru olduğunu düşünüyorum. Fb'nin paşa maçında dzeko'nun attığı goldeki ofsayt, Antalya maçında Dzeko'nun golü, Başak'ın bize attığı goldeki ofsayt bunlar da milimetrikti ama kararların hepsi doğruydu. Var'ın düzelttiği tek konu ofsaytlar. Artık 3-5 metre ofsayttan atılan goller sayılmıyor. Milimetrik olursa bazı pozisyonlarda yanlış karar oluyordu (Alanya-Tadic) ama yarı otomatikle hata oranı neredeyse sıfıra indi. CL maçlarında yarı otomatik ofsayta inanmayan GSli görünce utandım. Ozan Tufan'ın ofsayt golünü kale arkasındaki açıdan dolayı gol diyen Fblilere dönen bayağı renktaşımız var.

Var'ın bok ettiği nokta ise penaltılar oldu. Var fbye penaltı uydurma mekanizmasına döndü. Fb 2 sezonda 30 penaltı attı.

Şanssızlık değil ağır olduğu için ofsayttan kurtulamıyor.

Samsun ve İstanbul maçlarındaki ofsaytların da doğru olduğunu düşünüyorum. Fb'nin paşa maçında dzeko'nun attığı goldeki ofsayt, Antalya maçında Dzeko'nun golü, Başak'ın bize attığı goldeki ofsayt bunlar da milimetrikti ama kararların hepsi doğruydu. Var'ın düzelttiği tek konu ofsaytlar. Artık 3-5 metre ofsayttan atılan goller sayılmıyor. Milimetrik olursa bazı pozisyonlarda yanlış karar oluyordu (Alanya-Tadic) ama yarı otomatikle hata oranı neredeyse sıfıra indi. CL maçlarında yarı otomatik ofsayta inanmayan GSli görünce utandım. Ozan Tufan'ın ofsayt golünü kale arkasındaki açıdan dolayı gol diyen Fblilere dönen bayağı renktaşımız var.

Var'ın bok ettiği nokta ise penaltılar oldu. Var fbye penaltı uydurma mekanizmasına döndü. Fb 2 sezonda 30 penaltı attı.
samsun'daki iptale doğru dedim zaten reyiz. sadece konu alexT olunca ve küçücük bir ofsaytı vara bile bırakmadan verince ister istemez midem bulanıyor.

bence istanbul maçında da pasifteydi. kaleciyi hiç engelleme yok, sonrasında top rakipten geldi vs. aynı gol sanırım ya ertesi gün ya ertesi hafta bundesliga'da fcbayern tarafından atıldı.

avrupa maçlarına da bir şey demiyorum.

ankaragücü maçında hemfikiriz.

sonuçta min 1 (bana göre 2 (ankaragücü ve istanbul)) nizami golü iptal, +4 penaltısı verilmemiş.

bildiğin adamın 5-6 golüne etki etmek değil midir bu? verilmeyen penaltılar da puan kazandıracak penaltılar bu arada.

samsun'daki iptale doğru dedim zaten reyiz. sadece konu alexT olunca ve küçücük bir ofsaytı vara bile bırakmadan verince ister istemez midem bulanıyor.

bence istanbul maçında da pasifteydi. kaleciyi hiç engelleme yok, sonrasında top rakipten geldi vs. aynı gol sanırım ya ertesi gün ya ertesi hafta bundesliga'da fcbayern tarafından atıldı.

avrupa maçlarına da bir şey demiyorum.

ankaragücü maçında hemfikiriz.

sonuçta min 1 (bana göre 2 (ankaragücü ve istanbul)) nizami golü iptal, +4 penaltısı verilmemiş.

bildiğin adamın 5-6 golüne etki etmek değil midir bu? verilmeyen penaltılar da puan kazandıracak penaltılar bu arada.
Alex tyi sevmem de dzekonun son maçtaki ofsaytını yakalamış hem de zor pozisyon olmasına rağmen.

Ha bu arada İstanbul maçındaki pozisyonu yanlış hatırlamışım şimdi hatırladım. Onun yarı otomatik versiyonunu vermediler. Elle çizdiler o yüzden goldü bence doğru diyorsun. Icardi'nin pozisyona girme sayısında da düşüş var haydodaki padişaha dönmüş konuşturmayın beni.

Geri
Üst Alt