⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Fenerle şu an +7 averaj fark var bu maç dahada düşürebiliriz frene basmamak lazım.

Son düzenleme:
1-0 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Zor maç olur ama 2-0 koyup geçeriz.

Herkese iyi geceler

hangi plakayı istiyorsun üstat? 0-7 ise hiç hoş değil :(
umarım trabzonlu, kırıkkaleli ya da düzceli falansındır.
7-0 kötü; 6-1, 9-3, 8-1 iyi mi yani? Rakip takım ille gol atsın diyorsan 8-3 de fena değil ama 3 gol yemek hoş olmaz sanki...

2f80786a6eeba7a47fef2955f97bb4bb.webp

Sanki milli ara bitti, öyle bir his uyandırdı. Prag maçını zihnim hiç oynanmamış kabul ediyor. Gelsin bakalım maç.

yahu 0-7 plaka olursa

gs 0 - ant 7 oluyor ya :d
O aklıma geldi de Kırklareli demişsin. 3-9 istiyor olamazsın herhalde?..

Edit; pardon yav, Kırıkkale demişsin:giggle:...En temizi Karaman diyelim; Antalya' nın da tersten gönlünü yapmış oluruz...

Son düzenleme:
Performansı maç geneline yayıp, sakin oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Lig takvimi kısaldıkça rakipler daha dirençli oluyor. Önemli maç, gövde gösterisi yaşatması dileğiyle.

Bu maçı kaçırmak istemiyorum ama kaçıracağım gibi. Uzun zamandır görüşeceğim arkadaş gelecek uzak bir yerden. Tam da maç saatine geliyor buluşma vakti. Umarım noterde işi bir miktar uzar da öğleden sonraya çekeriz saati. Skor takip etmek maçı izlemekten daha stresli ve hiç sevmediğim şey skor takip etmek

Maç ile ilgili rüya gördüm, kupa maçı da göya Antalyaspor ileymiş, ne olmuşsa iki maçtan da haberdar olamamışım sonra bir bakıyorum kupada 2-0 yenmişiz ama puan durumunda 2.yiz, ligdeki maça bakıyorum 2-2 bitmiş. Gol dakikaları dahi aklımda 25,35,45,55 , 55'te 2-2 olmuş, yuh dedim 40 dakika gol atamadık mı.

Rüyaların tersi çıkar.

Sikecilerin macindan sonra ben taraftar olarak bu maca o kadar odakliyim ki oyuncular bendeki motivasyonun daha fazlasina sahiptir diye umut ediyorum. Harbi silindir gibi gecmeliyiz allah ne verdiyse. Skmusum prag macina da avrupasina da iyi ki elenmisiz renktaslarim su dakkadan sonra ligde bu sikecilere gun yuzu gosterirsek bizim ayibimiz olsun. Averaji da kapatip her maci kazanip psikolojilerini komple bozmaliyiz. Anlayacaklar ilahi adalat denen seyi.

Okan Buruk ile Sergen Yalçın arasındaki müsabakaları terse çevirme vakti. Sergen'in en çok üstünlük kurduğu TD Hamza'dan sonra Okanocamızmış. 2,13 puan ortalaması var atçının.

Şu aşamada önceliğimiz, tabii ki yenmek ancak oyuna ağırlığımızı koyup fark atabilirsek çok güzel olur.

Arkadaşlar her maç postuna averaj yazmanıza gerek yok çünkü bu takım içerde o rezilleri yenecek. Dersiniz ki olanlar ortada hakemleri görüyoruz o zaman size şunu hatırlatmakta fayda var. fbnin son maçı içerde İstanbul ile

Geri
Üst Alt